Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Вічна слава героям Крут

Вічна слава героям Крут

"Вічна слава героям Крут" — саме під таким гаслом пройшла пам'ятна лінійка, яка відбулася у Сатанівській ЗОШ з нагоди 99-ї річниці бою під Крутами. Організаторами лінійки були учні 9-А класу. Бій на залізничній станції поблизу села Крути — це яскравий приклад боротьби української молоді за незалежність своєї держави. Учнями були підготовано факти, страшні історії тих подій, а в честь героїв заспівали патріотичних пісень.

10:01 27.01.2017

Сорочинський ярмарок у Сатанівській ЗОШ

Сорочинський ярмарок у Сатанівській ЗОШ

26 січня у приміщенні Сатанівської ЗОШ відбулося традиційне українське свято — "Сорочинський ярмарок". Здавна ярмарок був своєрідною виставкою для ремісників різних галузей,така собі велика всеукраїнська розпродажа, коли ще, навіть, слова такого не знали — про це розповідали учні 4 класу. І не просто розповідали: співали пісні, показували тематичні вистави. Не обійшлося і без частування. Гостей свята пригостили варениками, які були зроблені дітьми власноруч.

08:48 27.01.2017

Матч з баскетболу серед команд Сатанова і Хоптинець

Матч з баскетболу серед команд Сатанова і Хоптинець

20 січня відбувся товариський баскетбольний матч серед шкільних команд Хоптинець і Сатанова. В першому ж періоді сатанівчани вирвались вперед, але найсерйозніша боротьба розгорнулась у четвертому. З загальним рахунком 51:30 перемогу отримала команда Сатанівської ЗОШ.

19:39 20.01.2017

День Соборності України у Сатанівській ЗОШ

День Соборності України у Сатанівській ЗОШ

20 січня у актовому залі Сатанівської ЗОШ відбувся пам'ятний захід з нагоди Дня Соборності України. Згадувались події 1918 - 1919 років, коли дві українські республіки об'єднались в одну. Але від 2014 року це свято перестало бути радісним для України — 22 січня 2014 року назвали кривавим Днем Соборності, бо саме тоді на вулиці Грушевського у Києві постріл снайпера відкрив лік загиблих протестувальників, Небесна Сотня отримала свого першого героя. Саме на цій події акцентувалась увага глядачів: с уст дітей лунали патріотичні пісні, згадувались ті криваві події, а загиблих героїв вшанували хвилиною мовчання.

16:54 20.01.2017

Свято Хрещення Господнього у Сатанівській ЗОШ

Свято Хрещення Господнього у Сатанівській ЗОШ

19 січня у Сатанівській ЗОШ відбувся конкурс колядок та щедрівок. Учні 1-4 класів активно створювали атмосферу різдвяної коляди: співали, розказували вірші, ходили з вертепом, засівали… Також учні 4-А класу відтворили старовинну колядку, за що їм було вручена грамота. Також грамоти отримали усі класи, тому що кожен з них був достойний цієї перемоги.

09:23 20.01.2017

Клинівчани  щедро  надсилають Різдвяні вітання впродовж всіх святок

Клинівчани щедро надсилають Різдвяні вітання впродовж всіх святок

12 січня учні Клинівської школи влаштували святковий Різдвяний концерт для своїх батьків, учителів , родичів. А 13 січня колектив із Клинового завітав до Сатанівської селищної ради, де їх радо зустрів голова  Собков А.І. із всім колективом селищної ради. Колядники від душі заспівали колядок, щедрівок, жартували і щиро зичили господарям  миру, достатку, здоров'я, добробуту та щасливо дочекатися наступного  Нового року: «Дай Бог діждати року Нового».  Колядникам господарі щедро віддячили за коляду теплим словом, подарунками і добрими побажаннями.

20:48 17.01.2017

Новий рік по-Клинівськи

Новий рік по-Клинівськи

30 грудня зал Клинівського будинку культури був переповнений глядачами. З новорічним запалом свою акторську майстерність демонстрували на сцені учні 8-11 класів та артисти –студенти,  працівники культури, вчителі

14:45 01.01.2017

Дитячий новорічний ранок "Вовк і семеро козенят"

Дитячий новорічний ранок "Вовк і семеро козенят"

30 грудня у залі Сатанівського міського будинку культури зібрались казкові герої, щоб привітати дітей з наступаючим Новим Роком. Святкова казка розповіла про пригоди маленьких козенят та безуспішні спроби вовка обдурити їх. Під кінець розповіді на свято завітали головні гості — Дід Мороз та Снігуронька. З їхнім приходом була запалена і святкова ялинка. Після веселого хороводу, до якого запросили усіх присутніх дітей із глядацького залу, всі бажаючі могли отримати солодкий подарунок від Діда Мороза в обмін на віршик, пісеньку чи танець.

21:55 30.12.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь