Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Перший Форум об’єднаних громад

Перший Форум об’єднаних громад

15 грудня 2016 року в Києві за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана пройшов перший Форум об’єднаних територіальних громад (OТГ), присвячений річниці діяльності в Україні ОТГ, утворених на першому етапі реформи місцевого самоврядування та децентралізації владних повноважень.

08:57 16.12.2016

Фестиваль народного танцю «Вихиляс»

Фестиваль народного танцю «Вихиляс»

У  Хмельницькому палаці творчості для дітей та юнацтва відбулося справжнє свято  - обласний фестиваль народного танцю «Вихиляс» колективів  загальноосвітніх та позашкільних  навчальних закладів. У фестивалі взяло участь 49 колективів Хмельниччини.  З вітальним словом виступила Жолобок Наталія Володимирівна – заслужений працівник освіти України, заступник директора з навчальної роботи Хмельницького обласного Центру науково – технічної творчості учнівської молоді.

19:42 15.12.2016

Андріївські вечорниці

Андріївські вечорниці

«Ой Андрію, Андрію, даруй нам надію!» - гучно лунало 13 грудня з вуст Клинівських  дівчат, учасниць Андріївських вечорниць, які було організовано працівниками Клинівського сільського будинку культури та педагогом-організатором школи з нагоди свята Андрія Первозваного. 

09:14 14.12.2016

Учитель року-2017

Учитель року-2017

Сьогодення вимагає від кожного вчителя відповідальності за свою роботу, відмови від шаблонних форм і методів роботи, уміння творчо будувати навчально-виховний процес. «Учитель року» допомагає визначити кращих педагогів, підвищує статус педагогічної професії, привертає увагу громадськості до проблем освіти.

09:10 09.12.2016

Святкування Дня місцевого самоврядування у Сатанівській громаді

Святкування Дня місцевого самоврядування у Сатанівській громаді

У концертному залі Сатанівського міського Будинку культури зібрались працівники місцевого самоврядування з усієї Сатанівської громади. У своєму вітальному слові селищний голова Собков Альберт Іванович  подякував усім, хто долучився до створення і розвитку нашої об’єднаної територіальної громади, всім тим, хто своєю щоденною працею вносить вклад в її розбудову, не просто як однієї з багатьох інших в Україні, а як однієї з найкращих і найзразковіших громад.

22:54 08.12.2016

До Дня місцевого самоврядування

До Дня місцевого самоврядування

У сесійній залі Будинку рад зібралися кращі представники органів місцевого самоврядування, ті, хто своєю наполегливою працею, енергією та професіоналізмом творить історію місцевого самоврядування Хмельниччини.

08:46 07.12.2016

"Нумо хлопці" — змагання до Дня збройних сил України

"Нумо хлопці" — змагання до Дня збройних сил України

6 грудня у Сатанівській ЗОШ I - III ступенів відбулися спортивні  змагання "Нумо, хлопці!", які були проведені  з нагоди Дня збройних сил України. Учасниками були учні 11 класу, та шкільна спортивна збірна. Суддями змагань були директор школи - Іжицький Володимир Тадеушович та вчитель історії та права – Польна Алла Йосипівна.

22:53 06.12.2016

Посвята у подолянчики учнів других класів Сатанівської ЗОШ

Посвята у подолянчики учнів других класів Сатанівської ЗОШ

2 грудня 2016 року учні 2-их класів у Сатанівській ЗОШ здійснювали віртуальну мандрівку цікавими шляхами нашого рідного Подільського краю. Брали активну участь у конкурсах , випробовували свої можливості у піснях, танцях, загадках.  Також до святково прибраного залу завітала Подоляночка, яка підтримувала Другокласників. Вони успішно впорались із поставленими завданнями:

22:05 02.12.2016

Всесвітній день боротьби зі СНІДом у Клинівській ЗОШ

Всесвітній день боротьби зі СНІДом у Клинівській ЗОШ

З нагоди  Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у Клинівській ЗОШ І-ІІІ       ступенів проведено зустріч учнів 7-11 класів із лікарем сільської  амбулаторії Орловою Т.В. Зустріч організували педагог-організатор школи Клімова Оксана Степанівна та Міністр екології та охорони здоров’я школи, учениця 9 класу Шкандюк Ольга.

21:40 30.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь