Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

В Сатанові привітали працівників культури

В Сатанові привітали працівників культури

Селищний голова Собков Альберт Іванович привітав культпрацівників з професійним святом, висловив подяку за сумлінну щоденну працю та нагородив кращих працівників Подяками Сатанівської селищної ради.

13:44 10.11.2016

Сатанівська громада презентувала Стратегію розвитку до 2020 року

Сатанівська громада презентувала Стратегію розвитку до 2020 року

27 жовтня 2016 року в Сатанові відбулась незвичайна подія — презентували Стратегію розвитку Сатанівської селищної об’єднаної територіальної громади до 2020 року. Як зазначив в своєму привітальному слові голова громади Собков Альберт Іванович: «Це те, до чого ми всі йшли — перетворити гучні слова у конкретні дії і конкретні результати. Гроші для розвитку Сатанівської громади можна залучити з різних джерел — потрібно лише правильно намітити наші цілі і правильно підійти до їх досягнення. Наполеглива праця дасть свої плоди». Так співпало, що презентація цієї програми випала в той самий день, коли почалися роботи по будівництву однієї із споруд, котрі заплановані — Спортивного комплексу у смт Сатанів (відкриття заплановане на перше вересня 2017 року). Окрім цього ведуться роботи по заміні системи опалення у школі села Клинове, з використанням нових енергоефективних матеріалів. Тобто Стратегія розвитку громади тільки була презентована, але конкретні результати вона вже дає.

20:24 27.10.2016

Засідання регіональної платформи розвитку місцевого самоврядування в Україні "Пульс"

Засідання регіональної платформи розвитку місцевого самоврядування в Україні "Пульс"

Днями селищний голова Альберт Собков прийняв активну участь на засіданні регіональної платформи розвитку місцевого самоврядування в Україні "Пульс", що відбулося в облдержадміністрації за участі т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Валерія Олійника, народних депутатів Сергій Мельник та Андрій Шинькович, координатора регіонального Офісу реформ Сергій Яцковський. Присутні обговорили проблеми в процесі об'єдання та можливі шляхи їх вирішення. Зокрема щодо відсутності механізму приєдання населених пунктів до вже існуючих ОТГ. Було також підняте питання щодо створення центрів надання медико-санітарної допомоги. Однією з важливих тем, яку обговорили учасники заходу став проект Держбюджету-2017. Директор Департаменту фінансів Сергій Пенюшкевич ознайомив з нововведення у механізмах розподілу коштів між обласним, районними, міськими бюджетами та бюджетами ОТГ, що закладені у проекті Держбюджету на наступний рік, а також відповів на питання голів міст та об’єднаних тергромад.

08:47 26.10.2016

Міс Осінь 2016

Міс Осінь 2016

Хоч на вулиці осінь, холодно і вітряно, але учні та вчителі Сатанівської школи мали можливість підняти собі настрій, відвідавши свято краси і грації — "Міс Осінь 2016". Відбувся він 21 жовтня у актовому залі. За перемогу змагались четверо дівчат. Щоб здобути перше місце потрібно було продемонструвати свої навички у семи конкурсах:

18:14 22.10.2016

Лінійка-реквієм з нагоди відкриття меморіальної дошки майору Жуку Андрію Сергійовичу

Лінійка-реквієм з нагоди відкриття меморіальної дошки майору Жуку Андрію Сергійовичу

Незважаючи на холодну і дощову погоду, на подвір'ї Кам'янського НВК зібралась велика кількість людей. Родичі та однокласники, учні та вчителі школи, представники Сатанівської селищної ради, представники духовенства, представники від районної та обласної рад, а також небайдужі односельчани прийшли віддати шану нашому земляку — майору Жуку Андрію. З сумом згадувались сторінки життя героя. Не раз було зазначено про важливість таких заходів, адже саме на такій лінійці підростаюче покоління бачить, що патріотизм, мужність, любов до рідної землі, самопожертва і готовність стати на захист своєї держави, якості якими володів Андрій, зараз цінуються як ніколи раніше. Пам’ятна дошка була розміщена біля входу Кам’янської ЗОШ I – II ступенів, в котрій він навчався.

21:52 13.10.2016

День працівника освіти

День працівника освіти

У святковому залі зібрались працівники освіти з усієї громади. З найщирішими побажаннями присутніх привітав голова громади Собков Альберт Іванович, а також голова Хмельницької обласної ради Загородний Михайло Васильович, який перебуваючи з робочим візитом у Городоцькому районі, також завітав на свято поздоровити освітян. За підсумками попереднього навчального року кращі вчителі і вихователі дошкільних навчальних закладів були нагороджені грамотами і подяками Сатанівської селищної ради.

11:12 02.10.2016

До Сатанова завітала делегація з Польщі

До Сатанова завітала делегація з Польщі

Польські гості поділилися досвідом реформування всієї пожежної системи у систему рятувально-пожежну, у процесі приєднання Польщі до Євросоюзу. Зокрема, ними були висвітлені такі питання, як період переходу з національних на європейські стандарти у сфері цивільної оборони; створення правової бази, яка дає можливість покращувати і оптимізувати систему реагування при надзвичайних ситуаціях; шляхи фінансування сфери цивільної оборони; висвітлили схему функціонування служб порятунку, а також взаємодії державних і добровольчих  рятувально-пожежних формувань. Також було наголошено на тому, що Україна зараз знаходиться на такому етапі формування системи цивільної оборони, на котрому колись була Польща, і її приклад швидкого і фінансоефективного переходу ми можемо використати і в себе.

16:00 29.09.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь