A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення про оприлюднення проекту містобудівної документації на місцевому рівні та повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості

Дата: 25.07.2019 10:04
Кількість переглядів: 760

Відповідно до постанови КМУ від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» Сатанівська селищна рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території на земельну ділянку орієнтовною площею 7,5 га для розміщення об’єкта альтернативної енергетики сонячної електростанції в с. Олександрівка Городоцького району Хмельницької області.

Прийняття рішення про затвердження містобудівної документації покладається на Сатанівську селищну раду Хмельницької області.

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», пропозиції громадськості подаються у строк, визначений для проведення процедури громадського обговорення, який не може становити менш як 30 днів з дня оприлюднення проекту містобудівної документації на місцевому рівні.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту Детального плану території.

Ознайомитися з проектом Детального плану території та подати свої зауваження і пропозиції можна до Сатанівської селищної ради за адресою:  смт Сатанів, вул. Бузкова 135-Ж,  Тел.: 03851-42296, та за електронною адресою: satanivgromada@ukr.net.

Відповідальна особа:  староста сіл Юринці, Покровка, Сатанівка, Олександрівка, Зверхівці Сатанівської селищної ради – Восьмушко Валентина Іванівна..

Строк подання зауважень та пропозицій становить 30 днів, тобто до 24серпня 2019.
Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

Детальний план території розміщено на сайті Сатанівської селищної ради за посиланням: https://satanivska-gromada.gov.ua/proekt-detalnogo-planu-teritorii-s-oleksandrivka-09-51-03-25-07-2019/

Громадське обговорення детального плану території відбудеться 26 серпня 2019 року в смт Сатанів Городоцького району Хмельницької області.

Місце проведення: Приміщення селищної ради смт Сатанів. Початок о 1200.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь