Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

День пам'яті жертв війни

День пам'яті жертв війни

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять  мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

13:48 22.06.2017

Випускний бал у ДНЗ "Сонечко" с. Юринці

Випускний бал у ДНЗ "Сонечко" с. Юринці

14 червня у приміщені Юринецького ДНЗ "Сонечко" відбувся випускний бал... Найстарші вихованці садочка назавжди попрощалися із своїм першим навчальним закладом. Усі випускники, а їх є 12, були нагороджені дипломами про закінчення дошкільного закладу. 

00:03 15.06.2017

Свято останнього дзвоника в школах Сатанівської ОТГ

Свято останнього дзвоника в школах Сатанівської ОТГ

Сьогодні в школах громади пройшли лінійки, приурочені святу останнього дзвоника. Традиційно були підведені підсумки 2016/2017 навчального року — кращі учні отримали грамоти за досягнення у навчанні, спорті та науковій діяльності. Особливі поздоровлення приймали випускники — в першу чергу це їх свято, адже від дорослого життя їх відділяє лише час підсумкової державної атестації. А далі нові досягнення, нові знання і невідоме майбутнє. Проте, все це вже не в якості учнів — рідна школа їх далі буде приймати лише як гостей, як своїх "Випускників 2017"

23:50 26.05.2017

Випуск 4-Б класу у Сатанівській ЗОШ

Випуск 4-Б класу у Сатанівській ЗОШ

24 травня учні 4-Б класу нашої школи сробували на собі роль випускників.Вони згадували усе "нажите" за чотири роки навчання у Сатанівській ЗОШ. Із привітальним, але водночас і трошки сумним святом для вчителя привітала своїх учнів перша вчителька - Валентина Василівна. Бажаємо нашим учням набратися сил для навчання, тому, що у майбутньому вони ще вам знадобляться.

23:40 26.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь