Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Перелік комунального майна Сатанівської селищної ради, що може бути передане в оренду

Дата: 05.09.2019 08:34
Кількість переглядів: 1134

Сатанівська селищна рада повторно надає перелік комунального майна, що може бути передане в оренду. Всі приміщення знаходяться в Центрі надання соціальних послуг Сатанівської селищної ради за адресою: смт Сатанів, вул. Б. Хмельницького 43. За детальною інформацією просимо звертатись до Сатанівської селищної ради: смт Сатанів, вул. Бузкова 135Ж, тел. (03851) 42296.

Фото без опису

  1. Приміщення салону краси Будинку Центру надання соціальних послуг площею 35 м2, що знаходиться за адресою: смт Сатанів, вул. Б.Хмельницького, 43.
  2. Приміщення швейної майстерні Будинку Центру надання соціальних послуг площею 48,1 м2, що знаходиться за адресою: смт Сатанів, вул. Б.Хмельницького, 43.
  3. Приміщення по ремонту побутової та комп’ютерної техніки Будинку Центру надання соціальних послуг площею 60,5 м2, що знаходиться за адресою: смт Сатанів, вул. Б.Хмельницького, 43.
  4. Приміщення перукарні Будинку Центру надання соціальних послуг площею 45,95 м2, що знаходиться за адресою: смт Сатанів, вул. Б.Хмельницького, 43.
  5. Приміщення масажного кабінету Будинку Центру надання соціальних послуг площею 20,35 м2, що знаходиться за адресою: смт Сатанів, вул. Б.Хмельницького, 43.
  6. Приміщення лікувального кабінету №1 Будинку Центру надання соціальних послуг площею 14,6 м2, що знаходиться за адресою: смт Сатанів, вул. Б.Хмельницького, 43.
  7. Приміщення лікувального кабінету №2 Будинку Центру надання соціальних послуг площею 14,6 м2, що знаходиться за адресою: смт Сатанів, вул. Б.Хмельницького, 43.
  8. Приміщення стерилізаційної Будинку Центру надання соціальних послуг площею 13,0 м2, що знаходиться за адресою: смт Сатанів, вул. Б.Хмельницького, 43.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь