Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Розвиток культури у Сатанівській селищній ОТГ – інвестиція в людський капітал і конкурентоспроможність громади і регіону

Дата: 15.11.2020 00:19
Кількість переглядів: 1082

Фото без опису

ПРОЄКТ:

Розвиток культури у Сатанівській селищній ОТГ – інвестиція в людський капітал і конкурентоспроможність громади і регіону

 

ЗАЯВНИК:

Орган місцевого самоврядування Сатанівська селищна рада об’єднана територіальна громада Хмельницької області.

 

ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА:

За підтримки Українського культурного фонду

 

ТЕРИТОРІЯ ПРОЄКТУ: 

Населені пункти Сатанівської селищної об’єднаної територіальної громади Хмельницької області.

 

ПЕРІОД РЕАЛІЗАЦІЇ:

02 жовтня 2018 року – 02 грудня 2018 року.

 

ЦІЛЬОВІ ГРУПИ ПРОЄКТУ:

Громада – мешканці Сатанівської селищної об’єднаної територіальної громади (8052 особи), в тому числі:

діти дошкільного віку (427 осіб; вік – 2-7 років);

діти шкільного віку (580 осіб; вік – 6-17 років);

працівники шкіл та закладів дошкільної освіти громади (240 осіб; вік – 18-70 років);

працівники будинків культури, бібліотек та музичної школи (24 особи: бібліотеки - 7, будинки культури - 9, музична школа – 8; вік – 28-62 років).

Сусідні регіони, громади та населені пункти

Мешканці громад, сусідніх з громадою-учасницею проєкту (1500 осіб).

Відвідувачі міста та туристи (2500 осіб).

Ініціатор – орган місцевого самоврядування Сатанівської селищної ради (35 осіб; вік – 24-60 років; посадові особи ОМС, спеціалісти та технічні працівники). Є безпосередніми замовниками проєкту та зацікавлені у якості продукту проєкту.

Команда управління проєктом (9 осіб; вік – 27-62 років; посадові особи ОМС, директори школи, музичної школи, будинку культури, художній керівник, екскурсовод).

Бізнес, Неурядові організації, Сусідні регіони, громади та населені пункти, ЗМІ

 

МЕТА:

Інвестування у розвиток людського капіталу громади шляхом сприяння утвердженню престижу і популярності  культури,  національного мистецтва, виховання патріотизму і гордості за свою країну, поваги до культурної спадщини, ознайомлення широкої аудиторії з кращими зразками сучасної і класичної культури, гуртування громади.

 

ЗАХОДИ:

Проєкт складався з чотирьох тематичних тижнів, культурного фестивалю «SATaniv FEST», реконструкції події 1651 року на території Сатанівського замку, міні-фестивалю дитячих музичних талантів, екскурсійної поїздки в штольні та скіфський курган, також впродовж проєкту виготовлено міні-фільм та культурний путівник Сатанівською громадою.

 

Проєкт «Розвиток культури у Сатанівській селищній ОТГ – інвестиція в людський капітал і конкурентоспроможність громади і регіону» посприяв налагодженню суспільного культурного діалогу, засобами мистецтва, обміну творчим досвідом між різноманітними митцями регіону/регіонів, охопивши м. Кам’янець-Подільський, Волочиську, Городоцьку, Чемеровецьку та Наркевицьку громади Хмельницької області та Смизьку ОТГ Рівненської області.

 

Тематика проєкту є досить широкою: тематичні тижні культури (творчий, подієвий, історичний, туристичний) посприяли  популяризації культурного потенціалу, зокрема мистецького, туристичного, краєзнавчого та просвітницького. Знайшли відображення актуальні сьогодні культурно-мистецькі заходи: квести, інтерактивні краєзнавчі екскурсії, вистави, творчі студії, культурний фестиваль, реконструкція бойової події на території Сатанівського замку.

 

Проведено тематичні культурні тижні:

ТВОРЧИЙ «ТВОРЧІ ПОСИДЕНЬКИ»

  • 15 жовтня вчителем Задорожною О.Л. проведено майстер-клас по оздобленню кухонних стільничок в техніці декупаж. для учнів 6, 7, 8 класів Іванковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.  
  • 16 жовтня в Сатанівській міській бібліотеці відбувся майстер-клас «Квіти з гофрованого  паперу», який провели волонтери Комоса Анна Олександрівна  і Кшижевська Тетяна Антонівна. Учасниками майстер-класу стали учениці 8 А класу ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Сатанів та бібліотекарі громади.
  • 16 жовтня бібліотекар Клинівської сільської бібліотеки Кикеля Оксана Петрівна провела майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки зернушки для учнів молодших класів Клинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
  • 17 жовтня в навчально-виховному комплексі с Кам’янка проведено майстер-клас з виготовлення ляльки-зернушки. Учасниками майстер-класу стали учні 1-4 класів Кам’янської НВК, учителі та бібліотекар с.Кам’янка.

 

ІСТОРИЧНИЙ «ЗАГАДКОВИЙ САТАНІВ»

  • 22 жовтня у Клинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено виховні години для учнів 1-11 класів на тему «Мій рідний край - моя земля». У  виховних годинах взяли участь  - 115 учнів та 11 класних керівників.Після проведених заходів діти пішли на осінню фотосесію
  • 23 жовтня у Клинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено інтелектуально-розважальну гру «Подорож в минуле: традиції народу невмирущі.» Захід провела зауч школи Прус Оксана Тадеушівна.
  • 23 жовтня у селі Іванківці проведено інтелектуально-розважальну гру «Подорож в минуле» для учнів 7-8 класів вчителем історії Александровою І.О.
  • 25 жовтняв Клинiвськiй ЗОШ I-III ступенiв  з учнями 8-11 класiв було проведено краєзнавчий квест-подорож «Люби і знай свій рідний край!». Гра допомогла учням поглибити та закріпити знання з історії та географії рідного краю.
  • 26 жовтня у Клинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів організовано екскурсію «Історія живе навколо нас» в  шкільний історико-краєзнавчий музей. Захід провела вчителька історії Панасюк Наталією Леонідівною разом з старшокласниками для учнів молодших класів.

 

ТУРИСТИЧНИЙ «ГЕРОЇЧНИЙ САТАНІВ»

  • 4 листопада проведено РЕКОНСТРУКЦІЮ ПОДІЇ 1651 РОКУ НА ТЕРИТОРІЇ САТАНІВСЬКОГО ЗАМКУ. На території замку козаки показали свій бойовий вишкіл. Впродовж заходу лунали натуралістичні гарматні постріли. В реконструкції також приймали участь запрошенні актори в середньовічних обладунках, які реконструювали лицарський двобій, вправності стрільби з лука. Гості заходу мали змогу перевтілитися в середньовічних лицарів використовуючи їх обладунки та зброю. Під час заходу дітьми смт Сатанова під керівництвом викладача хореографії дитячої музичної школи Іриною Мороз проведено патріотичний флешмоб. Для учасників та гостей свята буде організовано частування, а саме автентичним козацьким кулішем, смаженою картоплею, канапками з огірком, салом і часником та трав’яним чаєм, приготовленим за стародавнім рецептом. Чудовим завершенням реконструкції стала палаюча ватра.
  • 4 листопада проведено інтерактивну екскурсію «Знайомство з героїкою Сатанова» для відпочиваючих санаторію «Збруч». Екскурсанти оглянули пам’ятки архітектури національного та місцевого значення: пам’ятник скорботного Ісуса, залишки фортеці, Синагога, Свято-Троїцький монастир. Надзвичайне враження в відпочиваючих склалося коли вони відвідали реконструкцію на Сатанівському замку. Екскурсію провела В.П. Кравчук.
  • 7 листопада 2018 року відбулась поїздка в штольні та до скіфського кургану на околицях села Іванківці в рамках тижня «Героїчний Сатанів». На екскурсію їздили учні 8-А класу ЗОШ I-III ступенів смт Сатанів. Поїздку було організовано з метою ознайомлення дітей з історією нашого краю. Під час екскурсії школярі оглянули скіфський поховальний комплекс VII ст. до н.е., який використовувався як культовий центр побували в штольні, де раніше різали камінь, а зараз місце екстремального туризму. Крім того відвідали «Замчище» - пам’ятка археології місцевого значення, де за переказами був відбиток стопи Божої Матері. Пройшлися осіннім лісом та насолодилися чудовими краєвидами. Учні отримали багато цікавої інформації, позитивні емоції та чудові фото. Екскурсію провів Білоус Сергій Анатолійович.

 

МИСТЕЦЬКИЙ «МІНІ-ТЕАТРИ»

  • Тиждень розпочався з вистави Хмельницького обласного музично-драматичного театру ім. М. Старицького «За двома зайцями», котра була показана в приміщенні сільського будинку культури с. Іванківці. Для всіх відвідувачів вистава булла безкоштовна. Подивитись виставу з’їхались з усіх сіл громади
  • 07 листопада о 15:00 годині в селі Іванківці в будинку культури аматорським дитячим колективом «Подоляночка»  ставитиметься вистава «Наталка Полтавка» під керівництвом Гудзь В.А.
  • 08 листопада о 15:00 годині в смт Сатанів в міському будиноку культури дитячим колектив «Надзбруччя» ставитиметься вистава «Назар Стодоля» під керівництвом Головатої Л.І.
  • 09 листопада о 15:00 годині в селі Клинове в будиноку  культури аматорським дитячим колективом «Криниченька» ставитиметься вистава «За двома зайцями»  під керівництвом Клімової О.С.
  • 11 листопада відбувся показ міні-вистав дитячими аматорськими коллективами в міському будинку культури смт Сатанів:

 

МІНІ-ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧИХ МУЗИЧНИХ ТАЛАНТІВ В СМТ САТАНІВ

2 листопада 2018 року відбувся міні-фестиваль дитячих музичних талантів. Свято організувала та провела дитяча музична школа. На міні-фестивалі виступали та показували свою майстерність учні та випускники дитячої музичної школи. Феєричним завершенням фестивалю став виступ аматорського хору учнів школи та їх батьків з піснею «Гей співай козаки».

 

КУЛЬТУРНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «SATANIV FEST»

20 жовтня на центральній площі смт Сатанів, відбувся культурний фестиваль «SATaniv FEST». Було представлено палітру сучасних та народних музичних творів, декоративно-ужиткового та прикладного мистецтва. Облаштовано дитячу та мистецьку локації, творчу майстерню та ярмарку. Для дітей та молоді місцевими та запрошенними умільцями представлено майстер-класи з миловаріння, розпису кухонних стільничок, гончарства, ляльки-мотанки, вишивки, виготовлення та розпис дерев’яних іграшок. Було облаштовано художню локацію з аква-гриму, де волонтери розмальовували обличчя дітей та молоді. Маленьких відвідувачів розважав аніматор – Сатанівський бобер. Діти провели танцювальний флешмоб «Сатанівський смайлик». Також під час фестивалю було проведено аукціон дитячих робіт, які виготовлялися під час тижня «Творчі посиденьки» у бібліотеках громади. На фестивалі виступали запрошені зіркові гості Гуцул-Хуліган (Василь Мельникович) та гурт «Толока». Ввечері для відвідувачів фестивалю відбулась вогняна вистава (фаєр шоу) від Хмельницького театру вогню та світла «Zlights». Кульмінацією  культурного фестивалю «SATaniv FEST» став святковий феєрверк та дискотека. Такого типу захід проведено вперше в смт Сатанів та зокрема в Сатанівській громаді та викликав неабиякі враження в місцевих мешканців та гостей громади. Ця подія об’єднала та згуртувала громаду, привабила туристів та гостей.

Однією з цікавинок «Sataniv FEST»  була можливість відправити тематичну листівку безпосередньо з фестивалю. Відвідувачі проявили зацікавленість та активно відправляли листівки з привітаннями для рідних, близьких та друзів.

Під час проведення фестивалю "SATaniv FEST" відбувся благодійний аукціон виручено 1190 грн, після чого школам громади запропоновано надати пропозиції щодо їх потреб. Серед всіх заявок було відібрано 5 кращих. З 26 жовтня по 7 листопада Сатанівська селищна рада провела онлайн-голосування на офіційному сайті громади. Найбільшу кількість голосів отримала пропозиція від ЗОШ I-III ступенів смт Сатанів щодо підключення до мережі інтернет приміщення №2.

 

Тематичні тижні (творчий, подієвий, історичний та туристичний), розвинули гуманітарний – суспільно-культурний та соціально-економічний потенціали громади. Під час тижнів працівники культури та освіти вдосконалили свої знання та навички в культурному та художньо-естетичному вихованні дітей та молоді. Завдяки розробці міні-фільму та виданому культурному путівнику значно підвищилась конкурентоспроможність громади, адже громадою стали цікавитися не тільки на місцевому рівні, а й на регіональному зросла популяризація громади.

 

Для популяризації туристичних ресурсів громади виготовлено культурний  путівник «Путівник Сатанівською громадою». Інформація в путівнику подана 4-ма мовами (українська, англійська, польська та іврит) в знак поваги до усіх національностей, які проживали на території громади.

 

Проєкт вплинув на популяризацію Сатанова і підвищення туристичної привабливості, згуртування громади всі проведені заходи стали першою цеглою в розбудові подієвого туризму завдяки культурним та зокрема мистецьким подіям.

 

Також в рамках проєкту створено міні-фільм про Сатанівську громаду. До фільму увійшли відеосюжети (наземні та аерозйомки) найцікавіших подій впродовж діяльності проєкту. З метою поширення фільм записано на компакт-диски, які розповсюджено в бібліотеках, будинках культури, навчальних закладах громади та регіону.

 

Зокрема в рамках проєкту започатковано культурний фестиваль «SATaniv FEST» під час якого намальовано мурал «Відкрий Сатанів для себе», який проведено і в 2019 році. Вперше організовано реконструкцію події 1651 року на території Сатанівського замку. Виготовлено «Путівник Сатанівською громадою», який видано у 4-ох мовах (українська, англійська, польська та іврит) та двомовний проморолик про Сатанівську громаду.

 

В межах проєкту придбано звукове обладнання для Сатанівського міського будинку культури, що забезпечує проведення культурно-масових заходів на территорії Сатанівської ОТГ.

 

РЕЗУЛЬТАТИ ПРОЄКТУ:

Завдяки реалізації проєкту «Розвиток культури у Сатанівській селищній ОТГ – інвестиція в людський капітал і конкурентоспроможність громади і регіону»

- створено сприятливі умови для забезпечення культурно-просвітницьких послуг, здорового способу життя, творчості і дозвілля дошкільнят, школярів, молоді та дорослих;

- забезпечено максимальну зайнятість молоді у вільний та позаурочний час;

- підвищено можливості проведення загально масових заходів;

- покращено культурно-естетичний та духовний розвиток жителів громади;

- згуртовано громаду;

- підвищено туристичну привабливість громади;

- зроблено кроки для утвердження культурного фестивалю «SATaniv FEST» на місцевому рівні.

 

Короткострокові результати проєкту:

видано 1000 примірників брошур «Сатанівська громада відкрита для туриста»;

видано 1000 примірників буклет, які містять інформацію про заплановані заходи в рамках проєкту;

створено міні-фільм про Сатанівську громаду;

виготовлено 50 компакт-дисків з міні-фільмом про Сатанівську громаду;

видано 500 примірників культурного путівника «Путівник Сатанівською громадою»;

створено належні умови для розвитку творчих колективів та самореалізації сільських мешканців;

проведено 4 тематичних тижні «Творчі посиденьки», «Загадковий Сатанів», «Сатанів героїчний», «Міні-театрів»;

проведено культурний фестиваль «SATaniv FEST»;

проведено реконструкцію бойової події 1651 року на території Сатанівського замку;

покращено туристичну привабливість Сатанівської громади;

збільшено термін перебування туристів в громаді під час фестивалю з 1 до 2 днів;

демонстрація позитивних результатів співпраці громади та влади у вихованні молодих українців та патріотів.

 

Довгострокові результати проєкту:

підвищено культурний рівень життя територіальної громади селища та розвиток сільської місцевості в цілому за рахунок підвищення культурного рівня мешканців;

створено сприятливі умов для збереження колоритної культури, звичаїв, традицій;

зросла відвідуваність будинку культури та бібліотек громади;

утвердження фестивалю,  як туристичного продукту на місцевому рівні;

збільшилась відвідуваність туристично-рекреаційних об’єктів;

збільшились надходження в місцевий бюджет;

відновлено та збережено інфраструктуру важливих туристично-рекреаційних об’єктів громади;

примножено культурну та духовну спадщину Сатанівського етносу;

залучено інвестиції у розвиток даного туристичного продукту, а відтак, в економіку громади та області;

підвищено якість та розширено асортимент туристичних послуг.

 

БЮДЖЕТ:

422 505 грн.

 

ПУБЛІКАЦІЇ ПРО ПРОЄКТ:

Дата

Назва публікації

ЗМІ. Формат (друкований/електронний).

Посилання в мережі Інтернет

  1.  

09.10.2018

Прес-реліз культурного фестивалю "SATaniv FEST"

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1539803866/

  1.  

10.10.2018

Фестиваль у Сатанові

 

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1539260622/

  1.  

10.10.2018

Оголошення: аукціон дитячих робіт

 

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1539197857/

  1.  

11.10.2018

"За двома зайцями"

 

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1539262953/

  1.  

16.10.2018

Конкурс малюнків «SATaniv FEST – очима дітей»

 

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1539687449/

  1.  

16.10.2018

Конкурс фотографій «Я і SATaniv FEST»

 

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1539687990/

  1.  

 16.10.2018 

Творча майстерня в Сатанівській бібліотеці

 

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1539697163/

  1.  

16.10.2018

Творчий майстер-клас в Клинівській бібліотеці

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1539720104/

  1.  

19.10.2018 

Майстерня творчості в селі Кам’янка

 

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1539938259/

  1.  

19.10.2018

Майстер-клас з декупажу кухонних стільничок в Іванковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1539966860/

  1.  

19.10.2018

Афіша культурного фестивалю «SATaniv FEST»

Районна газета «Городоцький вісник».

Друковане видання.

  1.  

20.10.2018

Подія Фестиваль «SATaniv FEST»

Подія створена в соціальній мережі facebook:

https://www.facebook.com/events/317426222404286/

  1.  

20.10.2018

Розвиток культури у Сатанівській селищній ОТГ

Сайт Кам’янець-Подільський коледж культури і мистецтв.

Електронний формат:

http://kpkkim.km.ua/index.php?newsid=1659&fbclid=IwAR2weKNuVvfM_nlRrqSxVxsC6y8r3Uk3CCtOoPIe0hTkTfTYWva5WuH8EDs

  1.  

 21.10.2018 

SATaniv FEST у фото

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1540128422/

  1.  

 22.10.2018

Пост-реліз Культурного фестивалю «SATaniv Fest»

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1540300000/

  1.  

22.10.2018 

 

 

 

 

Прес-реліз реконструкції події 1651 року на Сатанівському замку

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1540224279/

  1.  

22.10.2018 

Підсумок аукціону, який відбувся на культурному фестивалі «SATaniv FEST»

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1540237909/

  1.  

22.10.2018

Смизька громада налагоджує регіональну співпрацю із сатанівською отг

Фейсбук-сторінка Смизької ОТГ.

Електронний формат:

https://www.facebook.com/smyzkaradaOTG/?__tn__=kCH-R&eid=ARBWoaGISGY3Bz8tmfNJp2T_VUkQfMYxaD-77mvmiK034IsTHTrSWhhMP0EeDvFB4qKm5l8IYPaTq6Dj&hc_ref=ARQ

  1.  

22.10.2018

"Журавка" на фестивалі "SATaniv FEST"

Відео розміщене на Youtube-каналі.

Електронний формат:

https://www.youtube.com/watch?v=Zvz-03AOJzo

  1.  

24.10.2018

Виступ аматорських колективів Сатанівської ОТГ на "SATaniv FEST"

Відео розміщене на Youtube-каналі – Сатанівська селищна рада.

Електронний формат:

https://www.youtube.com/watch?v=2Vm3ttLUuG8&t=4197s

  1.  

24.10.2018 

Виступ аматорських колективів Сатанівської ОТГ на "SATaniv FEST" (відео)

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1540413984/

  1.  

26.10.2018 

"Феєричний SATaniv FEST" — репортаж Городоцького ТРПЦ

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1540571517/

  1.  

26.10.2018

Феєричний «SATaniv FEST» об’єднав громади

Районна газета «Городоцький вісник».

Друковане видання.

  1.  

26.10.2018

Почалось голосування по використанню коштів, виручених на аукціоні, який відбувся на культурному фестивалі «SATaniv FEST» 20 жовтня 2018 року

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1540573724/

  1.  

29.10.2018

«Загадковий Сатанів»

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1540818527/

  1.  

 29.10.2018 

Листівки з «Sataniv FEST» вирушили до адресатів

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1540819321/

  1.  

 

Сатанівська ОТГ інвестує в людський капітал

Сайт Podillya News Електронний формат:

https://podillyanews.com/2018/10/29/satanivska-otg-investuye-v-lyudskyj-kapital/

  1.  

31.10.2018

Оголошення

 

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1540972271/

  1.  

 31.10.2018

Історичний тиждень у с. Клинове

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1541012840/

  1.  

27.10.2018

 

Відеоновини Городоччини

Телерадіопресцентр

http://nashgorodok.km.ua/index.php/teleradiopres

  1.  

02.11.2018

02.11.2018

Відео розміщене на Youtube-каналі – Сатанівська селищна рада.

Електронний формат:

https://www.youtube.com/watch?v=IRGIQnXWUl8&t=3965s

  1.  

03.11.2018 

Міні-фестиваль дитячих музичних талантів Сатанівської дитячої музичної школи (фото і відео)

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1541202414/

  1.  

04.11.2018 

Подія. Реконструкція бойової події на території Сатанівського замку

Подія створена в соціальній мережі facebook:

https://www.facebook.com/events/257273354927616/

 

  1.  

04.11.2018 

Фотозвіт з реконструкції події 1651 року на Сатанівському замку

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1541359854/

  1.  

04.11.2018 

Театральне дійство

 

Подія створена в соціальній мережі facebook: https://www.facebook.com/events/1892747094135231/

  1.  

05.11.2018

У Сатанові, що на Хмельниччині, вперше з кінця XVII cтоліття лунали гарматні постріли (ФОТО)

Сайт Depo.ua Хмельницький.

Електронний формат:

https://khm.depo.ua/ukr/khm/u-satanovi-scho-na-hmelnichchini-vpershe-z-kincya-xvii-ct-lunali-garmatni-postrili-foto-20181105864316   

  1.  

05.11.2018

Прес-реліз тижня «Міні-театрів»

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1541410872/

  1.  

 05.11.2018 

Пост-реліз реконструкції події 1651 року на Сатанівському замку

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1541536409/

  1.  

06.11.2018

«Sataniv FEST»

 

Сайт Городоцького міського будинку культури. Електронний формат:

http://gorodok-rbk.km.ua/157-%C2%ABsataniv-fest%C2%BB

  1.  

06.11.2018 

Розпочався тиждень "Міні-театрів" у Сатанівській ОТГ

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1541487697/

  1.  

08.11.2018

«Скринька проблем для Альберта Собкова»

(В статті йде мова про тиждень Міні-театрів, реконструкцію та інші заходи проєкту)

Обласна газета «Подільські вісті».

Друковане видання.

  1.  

09.11.2018

Поїздка учнів у штольні та скіфський курган

 

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1541796120/

  1.  

10.11.2018 

Згадуємо SATaniv FEST (відео)

 

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1541881136/

  1.  

11.11.2018

Завершення тижня "Міні-театрів" у Сатанівській ОТГ

 

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1541970202/

  1.  

12.11.2018

Завершення аукціону

 

 

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1542025633/

  1.  

12.11.2018 

Оголошення переможців в конкурсі фотографій «Я і SATaniv FEST»

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1542027295/

  1.  

23.11.2018

 

Життєпис створений в соціальній мережі facebook на сторінці Вікторії Талашкевич

Електронний формат:

  1.  

14.11.2018

Згадуємо SATaniv FEST: Прем'єра, яка сталася в Сатанові

 

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1542231792/

  1.  

28.11.2018

Міні-фільм "Про Сатанівську громаду"

 

Відео розміщене на Youtube-каналі – Сатанівська селищна рада.

Електронний формат:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=bc5him9LSMw

  1.  

28.11.2018

«Путівник Сатанівською громадою»

Сайт Сатанівської селищної ОТГ . Друкований формат.

Електронний формат:

https://rada.info/upload/users_files/04406118/73c5c8099e8facb36c3a19b62459caea.pdf

  1.  

28.11.2018

Презентація проєкту про розвиток культури від УКФ в м. Хмельницький

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1543432839/

  1.  

29.11.2018

Нагородження переможців конкурсу фотографій "Я і SATaniv FEST"

 

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1543488918/

  1.  

29.11.2018

Презентація культурного путівника та міні-фільму Про Сатанівську громаду працівникам культури

Сайт Сатанівської селищної ОТГ Електронний формат:

https://satanivska-gromada.gov.ua/news/1543498692/

         

 

 

КОМАНДА ПРОЄКТУ:

Дахновець Алла Володимирівна – координатор та фінансовий менеджер проєкту.

Новоселецька Оксана Олександрівна – менеджер проєкту.

Ренчкаль Анатолій Анатолійович – IT-спеціаліст, вебдизайнер проєкту.

Нищенко Ганна Степанівна – бухгалтер проєкту.

Захарко Андрій Олександрович – асистент проєкту.

Ясеницька Анастасія Вікторівна – організатор культурно-масових заходів, аніматор.

Білоус Сергій Анатолійович – відповідальний за культурний напрям реалізації проєкту, за проведення тематичного тижня «Сатанів героїчний» та реконструкцію на території Сатанівського замку.

Смолінський Олександр Володимирович – відповідальний за організацію фестивалю та реконструкції на території Сатанівського замку.

Кравчук Федір Миколайович – відповідальний за проведення міні-фестивалю дитячих музичних талантів в смт Сатанів та інших заходів проєкту.

Головата Леся Іванівна – відповідальна за організацію та проведеня фестивалю та інших заходів згідно Робочого плану проєкту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь