A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

«Загадковий Сатанів»

Дата: 29.10.2018 15:02
Кількість переглядів: 1160

З 22 по 26 жовтня 2018 року проведено тиждень «Загадковий Сатанів» у рамках проекту «Розвиток культури у Сатанівській селищній ОТГ – інвестиція в людський капітал і конкурентоспроможність громади і регіону» за підтримки Українського культурного фонду.

23 жовтня у селі Іванківці проведено інтелектуально-розважальну гру «Подорож в минуле» для учнів 7-8 класів вчителем історії Александровою І.О.

 

Мета заходу: виховання учнів у дусі відданості Батьківщині та українському народу на засадах національної гідності,  високої самосвідомості та активної громадянської позиції, виховання  в дітей інтересу до української народної спадщини, зокрема до історії козацтва; систематизація знань, отриманих на уроках історії; формування в учнів високих морально-психологічних якостей – рішучості, наполегливості, дисциплінованості та ініціативності; організація змістовного дозвілля учнів.

В ході інтелектуально-розважальної гри «Подорож в минуле» 11 гравців розділилися на команди і пройшли 7 станцій, де виконували різні творчі завдання, пов’язані з історією козацтва. Наприклад, складали пазл картини Іллі Рєпіна «Запорожці пишуть листа турецькому султану». Також завдання гри «перевіряли на міцність» логіку гравців, адже назви станцій, які їм потрібно було відвідати, були зашифровані. Учні, в ході гри, проявляли інтерес та захоплення. Координатори станцій робили відповідні відмітки на кожній станції і виставляють бали за виконане завдання. Всі активно брали участь і в результаті одна із команд «Отамани», набравши більшу кількість балів, отримала перемогу у грі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь