A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Тиждень початкових класів у Клинівській ЗОШ

Тиждень початкових класів у Клинівській ЗОШ

Класоводи 1-4 класів провели майстер-клас з виготовлення паперових виробів у техніці орігам. Результатом роботи була виставка учнівських робіт  «Умілі ручки» . Для учнів 3 та 4 класів класовод 4 класу Возовик Тамара Петрівна організувала літературне свято «Криниця мудрості» та провела відкритий урок з математики у 4 класі на тему «Дія віднімання. Правило віднімання суми від числа».

08:36 29.11.2016

Тематична зустріч для депутатів та працівників органів місцевого самоврядування громади

Тематична зустріч для депутатів та працівників органів місцевого самоврядування громади

25 листопада 2016 року у приміщенні Сатанівської селищної ради пройшла тематична зустріч для депутатського складу та працівників органів місцевого самоврядування громади. Для депутатського корпусу виступив директор Хмельницького  Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій Баюк Микола Іванович. У своєму виступі він розповів про особливості діяльності депутатів місцевих рад після створення об’єднаних територіальних громад.

16:17 25.11.2016

Форум місцевого самоврядування«Секторальні реформи в призмі децентралізації: освіта, охорона здоров’я, соціальний захист населення, адміністративні послуги»

Форум місцевого самоврядування«Секторальні реформи в призмі децентралізації: освіта, охорона здоров’я, соціальний захист населення, адміністративні послуги»

«Секторальні реформи в призмі децентралізації: освіта, охорона здоров’я, соціальний захист населення, адміністративні послуги», який проводить Асоціація міст України». Під такою назвою у рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який фінансується USAID, проходив Форум місцевого самоврядування 22-23 листопада 2016 року у м. Івано-Франківськ.

15:40 24.11.2016

День Гідності та Свободи у смт Сатанів

День Гідності та Свободи у смт Сатанів

День Гідності та Свободи став своєрідним наступником свята Дня Свободи, що відзначався на честь Помаранчевої революції з 2005 по 2011 роки 22 листопада, але згодом був скасований. Саме 21 листопада 2013 року розпочались перші протестні акції української громадськості у відповідь на рішення тодішньої влади щодо припинення курсу на євроінтеграцію та скасування процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

09:33 22.11.2016

День Гідності та Свободи у Клинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

День Гідності та Свободи у Клинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

21 листопада у Клинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся відкритий виховний захід, організований педагогом-організатором Клімовою Оксаною Степанівною для учнів 5-11 класів «Герої не вмирають», присвячений Дню Гідності та Свободи.

23:30 21.11.2016

В Сатанові привітали працівників культури

В Сатанові привітали працівників культури

Селищний голова Собков Альберт Іванович привітав культпрацівників з професійним святом, висловив подяку за сумлінну щоденну працю та нагородив кращих працівників Подяками Сатанівської селищної ради.

13:44 10.11.2016

Сатанівська громада презентувала Стратегію розвитку до 2020 року

Сатанівська громада презентувала Стратегію розвитку до 2020 року

27 жовтня 2016 року в Сатанові відбулась незвичайна подія — презентували Стратегію розвитку Сатанівської селищної об’єднаної територіальної громади до 2020 року. Як зазначив в своєму привітальному слові голова громади Собков Альберт Іванович: «Це те, до чого ми всі йшли — перетворити гучні слова у конкретні дії і конкретні результати. Гроші для розвитку Сатанівської громади можна залучити з різних джерел — потрібно лише правильно намітити наші цілі і правильно підійти до їх досягнення. Наполеглива праця дасть свої плоди». Так співпало, що презентація цієї програми випала в той самий день, коли почалися роботи по будівництву однієї із споруд, котрі заплановані — Спортивного комплексу у смт Сатанів (відкриття заплановане на перше вересня 2017 року). Окрім цього ведуться роботи по заміні системи опалення у школі села Клинове, з використанням нових енергоефективних матеріалів. Тобто Стратегія розвитку громади тільки була презентована, але конкретні результати вона вже дає.

20:24 27.10.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь