A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Події

В Клинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулось дитяче літературне свято «В гостях у Казки», організоване шкільним бібліотекарем Павельчук Надією Михайлівною.

У гості до школярів 1-4 класів завітали добре знайомі герої казок та мультиків, які закликали всіх присутніх подружитись з книгою, бережно до неї ставитись. На святі був присутній Підручник, який скаржився  на неохайне ставлення до нього дітей школи. Прибігав до малечі Довідник, який розказав усім, що ніхто не звертає на нього уваги, і він давно б вже вкрився товстим шаром пилу, якби не дбайливі руки бібліотекаря. Усіма улюблений герой мультику Губка Боб запросив присутніх у чудове кафе  «Красті Крабс», у якому можна не лише поласувати крабсбургерами, а й почитати цікаву літературу. Мудрі поради  школярам надавали Маша і Ведмідь, Попелюшка, Буратіно, Гаррі Поттер, Котигорошко, Червона Шапочка і ін.. Від  зустрічі з казковими героями у дитячих очах загорялись іскорки цікавості, особливо у першокласників. Всі школярі пообіцяли бібліотекарю, що приходитимуть у бібліотеку за цікавими та повчальними книжечками, щоб ще більше набратись нових знань.

07:55 18.11.2016

09 листопада 2016 року

Учні Сатанівської ЗОШ I - III ступенів прийняли участь у конкурсі патріотичної пісні, котрий відбувся у школі № 2 міста Городок

09:46 10.11.2016

У Клинівській ЗОШ стартував тиждень писемності та мови

9 листопада у Клинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів стартував тиждень української писемності та мови. Вчителі - філологи спільно із учнями підготували цікавий виховний захід, на якому згадували і про  преподобного Нестора Літописця, і про доброчинність мецената Петра Яцика.

08:52 10.11.2016

07 листопада 2016 року

Урочиста лінійка з нагоди Дня писемності у Сатанівській ЗОШ I - III ступенів

08:20 08.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь