A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

"Відзначаємо зменшення адміністративних правопорушень на 40%, але збільшення кримінальних злочинів на 30%, в порівнянні з минулим роком..."

Дата: 10.04.2024 16:19
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

10 квітня відбувся брифінг начальника ВПД№1 Хмельницького районного управління поліції Юрія Краковецького, метою якого було доведення результатів роботи поліції на території Сатанівської ТГ в 2024 році.

За словами Юрія Григоровича, в порівнянні з минулим роком, суттєво зменшилась кількість адміністративних правопорушень - на 40%. Найбільше правопорушень вчиняється на побутовому рівні, в тому числі і домашнє насильство, а також реєструються порушення водіями ПДР. Що ж стосується кримінальних злочинів, то тут навпаки реєструється зростання кількості постраждалих і величезну перевагу мають фінансові злочини, зокрема шахрайство.

Фото без опису

Національна поліція попереджає: будьте обачні при купівлі товарів в інтернеті, та не передавайте свої особисті дані та дані своїх карток навіть особам, які здаються вам добре знайомими. Шахраї постійно вигадують нові злочинні схеми, отримують доступ до профілів в соцмережах ваших знайомих та втираються в довіру.

Окрім того, поліцейські нагадують, що зараз проводиться операція "Нерест". Нерест карася або інших видів риб необхідний, щоб підтримувати популяцію, а також забезпечити життя різних організмів, що живуть у воді, і зберегти їхню якість. Саме тому на ловлю риби в період нересту вводяться суттєві обмеження, а за їх порушення накладаються адміністративні стягнення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь