A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

9 років пробації

Дата: 13.02.2024 13:43
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

Дев’ять років тому, а саме 5 лютого 2015 року, Верховною радою України прийнято Закон України “Про пробацію”. Ця подія стала кроком назустріч гуманізації системи виконання кримінальних покарань без ізоляції особи від суспільства. З цього часу пробація стоїть на захисті безпеки суспільства, допомагаючи засудженим виправитися, знайти вірний шлях у житті та не повторювати своїх помилок.

Фото без описуЗ нагоди 9 річниці прийняття Закону про пробацію, Хмельницьким районним сектором № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Хмельницькій області було проведено  «День відкритих дверей» під гаслом: “Пробація з громадою, в громаді, для громади”.

До зустрічі долучилися завідувач сектору «Городоцьке бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Діана ДУМАНОВСЬКА, головний юрист сектору «Городоцьке бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Оксана Горват, та суб’єкти пробації.

Фото без описуПід час заходу начальник Хмельницького районного сектору № 3 філії ДУ «Центр пробації» Олександр КУХАР розповів присутнім про історію створення пробації в Україні, поінформував про мету і завдання, які стоять перед уповноваженим органом з питань пробації, особливо у наданні допомоги засудженим особам, забезпеченні підтримки та мотивування їх до змін. Зосереджено увагу на проблемних питаннях та обговорено шляхи їх вирішення.

Пробація з кожним роком активно розвивається. Спільно з партнерами пробації ми виконуємо цю суспільно важливу місію та розбудовуємо систему пробації!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь