A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Звіт депутатів депутатської фракції «СЛУГА НАРОДУ» Сатанівської селищної ради VIII скликання Хмельницького району Хмельницької області.

Дата: 04.01.2024 10:54
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

Голова фракції – Вадуцка Ірина Анатоліївна

Депутат селищної ради  від політичної партії «Слуга народу» Бандило Любов Василівна, секретар Сатанівської селищної ради

Одним з пріоритетів у роботі депутата вважаємо участь у пленарних  засіданнях селищної ради та роботу у постійній комісії.

У своїй роботі керуємося Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус  депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», регламентом  роботи  Сатанівської селищної ради та іншими нормативно – правовими документами, що визначають діяльність депутатів та ради.

Відповідно за звітний період прийняли участь у 2023 році у  7 пленарних засіданнях  та 9 засіданнях постійної комісії з гуманітарних питань (Вадуцка І.А.).

Рішенням шістнадцятої сесії  селищної ради №1 від 5 березня 2022 року депутати селищної ради вирішили звернутись до Президента США, Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального секретаря НАТО, Урядів та парламентарів країн – членів НАТО, послам, та дипломатичному корпусу усіх держав НАТО на підтримку прохання Президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною

Приймали участь у розробці програм фінансової підтримки комунального  підприємства «Центр медико-санітарної допомоги», облаштування ігрових та спортивних майданчиків на території закладів освіти, культури, молоді та спорту на 2024 -2025 роки.

Підтримуємо ініціативу допомоги нашим Збройним силам України. Підтримано затвердження Програму підтримки підрозділів територіальної оборони та Збройних  сил України на 2024 рік.

Виступали за збереження в Державному бюджеті України на 2024 рік в доходах місцевого бюджету «військового» ПДФО та підтримку законопроектів 5995-Д та 5960-1, які легалізують допомогу органів місцевого самоврядування.

 У вересні місяці 2023 року спільно з представниками центрального офісу, помічниками консультантами на громадських засадах народного депутата Мандзія С. В. провели зустріч з сім’ями загиблих військовослужбовців.

Пропозиції, заяви і скарги виборців розглядаються на особистому прийомі згідно графіків.

За звітний період розглянуто:

Вадуцка І. А. — 30 заяв, скарг та пропозицій,

Бандило Л. В. — 52.

Проводимо співбесіди з молоддю  стосовно їх поведінки у громадських місцях.

Постійно підтримуємо з в’язок з виборцями, в т. ч. в телефонному режимі.

Вивчаємо потреби виборців та відстоюємо їх інтереси у таких питаннях: нарахування та своєчасна виплата освітянам та обслуговуючому персоналу заробітної плати, лікарняних ,ін.

У своїй роботі ми керуємось принципами чесності, людяності та взаємоповаги.

 

Депутати від партії «СЛУГА НАРОДУ»:

Голова Фракції — ВАДУЦКА І.А.

Депутат Сатанівської селищної ради, секретар ради — БАНДИЛО Л.В.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь