Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Повідомлення про результати проведення процедури розгляду пропозицій громадськості під час здійснення містобудівного моніторингу «Генерального плану смт. Сатанів Городоцького району Хмельницької області (з розвитком оздоровчо-рекреаційної зони)»

Дата: 23.11.2023 14:50
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

Завданням містобудівного моніторингу є отримання показників стану і змін об'єктів містобудування відповідно до містобудівної документації для оцінки та прогнозу впливу на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних та громадських інтересів

Здійснення містобудівного моніторингу передбаченого Порядком проведення містобудівного моніторингу, який затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 170 від 01.09.2011 року та Внесеними змінами до Порядку проведення містобудівного моніторингу, який затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №333 від 14.12.2021 року.

Замовником проекту містобудівного моніторингу є Сатанівська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області, а розробником – ТОВ «УКРГРУППРОЕКТ ПЛЮС». Підстава розроблення – Рішення Сатанівської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області № 16/23-2023 від 05 квітня 2023 року. Уповноважений орган містобудування та архітектури стосовно порядку надання пропозицій щодо необхідності здійснення моніторингу – Відділ містобудування та архітектури Хмельницької обласної державної адміністрації (м. Хмельницький вул. Грушевського, 87, каб. 106,107,108, e-mail:38714803@mail.gov.ua, факс 79-48-05).

З 03.11.2023 до 17.11.2023 року відбувалася процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проєкту Аналітичного звіту містобудівного моніторингу «Генерального плану смт. Сатанів Городоцького району Хмельницької області (з розвитком оздоровчо-рекреаційної зони)». Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються. З Аналітичним звітом містобудівного моніторингу «Генерального плану смт. Сатанів Городоцького району Хмельницької області (з розвитком оздоровчо-рекреаційної зони)» можна було ознайомитися за на офіційному веб-сайті Сатанівської селищної ради та за адресою: смт. Сатанів, вул. Бузкова 135-Ж.

13.11.2023 року у приміщенні Сатанівської селищної ради за адресою: смт. Сатанів, вул. Бузкова 135-Ж відбувся розгляд пропозицій громадськості до проєкту Аналітичного звіту містобудівного моніторингу «Генерального плану смт. Сатанів Городоцького району Хмельницької області (з розвитком оздоровчо-рекреаційної зони)».

Зауваження та пропозиції до проєкту аналітичного звіту зазначені в Протоколі проведення громадського слухання проєкту Аналітичного звіту містобудівного моніторингу «Генерального плану смт. Сатанів Городоцького району Хмельницької області (з розвитком оздоровчо-рекреаційної зони)».

З протоколом та аудіозаписом проведення громадського слухання проєкту Аналітичного звіту містобудівного моніторингу «Генерального плану смт. Сатанів Городоцького району Хмельницької області (з розвитком оздоровчо-рекреаційної зони)» можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Сатанівської селищної ради.

В ході проведенні містобудівного моніторингу було виконано оцінку стану та прогноз змін об’єктів містобудування, їх вплив на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних та громадських інтересів. Встановлено розбіжності з питань використання земельних ділянок для містобудівних потреб. Для приведення у відповідність рішень містобудівної документації до потреб населеного пункту, окремих жителів, власників земельних ділянок, а також усунення деяких розбіжностей, що виникли за час реалізації Генерального плану, необхідно внести зміни до «Генерального плану смт. Сатанів Городоцького району Хмельницької області (з розвитком оздоровчо-рекреаційної зони)».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь