A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сатанівська селищна рада запрошує на співбесіду про заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу соціального захисту населення Сатанівської селищної ради

Дата: 10.04.2023 13:59
Кількість переглядів: 677

Фото без опису

Сатанівська селищна рада запрошує на співбесіду бажаючих зайняти посаду спеціаліста I категорії відділу соціального захисту населення Сатанівської селищної ради.

Відповідно до Закону України № 2259 – IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» передбачено спрощену процедуру вступу на посади в органах місцевого самоврядування у період дії воєнного стану.

17 квітня 2023 року о 14.00 год. заплановане проведення співбесіди із претендентами на заміщення вакантної посади  спеціаліста І категорії відділу соціального захисту населення Сатанівської селищної ради (на період дії воєнного стану, без проведення конкурсу, на умовах дії строкового трудового договору до дати укладання строкового трудового договору з переможцем конкурсу на посаду спеціаліста І категорії відділу соціального захисту населення Сатанівської селищної ради, проведеного після припинення чи скасування воєнного стану, але не більше ніж на шість календарних місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану,  граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено у період дії воєнного стану, становить не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану).

Вимоги до кандидатів:

  • громадянство України,
  • вільне володіння державною мовою,
  • вища освіта (магістр, спеціаліст, бакалавр), бажано: стаж  роботи відповідного спрямування, знання Законів України « Про соціальні послуги», «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», «Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії», «Про охорону дитинства», «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні»;
  • знання ПК на рівні досвідченого користувача, практичні навики роботи з програмним забезпеченням для бюджетних організацій.

Особи, які бажають взяти участь у співбесіді, повинні до 17.04.2023 р. подати у Сатанівську селищну раду (смт Сатанів, вул. Бузкова, 135 Ж, 2 поверх адмінбудівлі Сатанівської селищної ради, Твардовська Ж.В., керуюча справами виконкому Сатанівської селищної ради, у робочі дні з 8:00 до 17:00, 0984674580):

  • заяву
  • особову картку встановленого зразка 
  • резюме;
  • копію диплома про освіту ;
  • копію документа, що посвідчує особу;
  • копію трудової книжки;
  • інші документи, які підтверджують професійні та кваліфікаційні навики.

Співбесіда відбудеться за адресою:

смт Сатанів, вул. Бузкова, 135 Ж, 2 поверх адмінбудівлі Сатанівської селищної ради, актовий зал  17.04.2023 року о 14:00 годині.

Особа, яка претендує на зайняття посади в органі місцевого самоврядування у період дії воєнного стану не подає до органу місцевого самоврядування документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної” та антикорупційну декларацію.

Разом з тим, зазначаємо, що вище вказані документи мають бути подані протягом трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану. Звертаємо увагу, що у разі неподання особою, призначеною на посаду в органі місцевого самоврядування відповідно до абзацу першого частини п’ятої статті 10 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, документів про підтвердження рівня володіння державною мовою та антикорупційної декларації у встановлений строк, така особа звільняється із займаної нею посади протягом трьох робочих днів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь