A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Звернення до жителів Сатанівської селищної територіальної громади, керівників підприємств, установ та організацій

Дата: 14.03.2023 15:18
Кількість переглядів: 514

З приходом весни наступає сприятлива пора взятися за наведення чистоти, порядку, покращення благоустрою та санітарного стану території нашої громади.

Турбота про чистоту і благоустрій громади – справа кожного мешканця. Адже впорядковані вулиці, парки та спортивні майданчики позитивно впливають на настрій мешканців, віддзеркалюють обличчя громади і кожного його жителя.

Фото без описуЗвертаємося до всіх жителів Сатанівської громади, керівників підприємств , установ, організацій, громадських об’єднань: не стояти осторонь проблем чистоти та благоустрою - навести порядок на подвір’ях, прилеглих та закріплених територіях, парках та спортивних майданчиках, вулицях, цвинтарях тощо.

Постійно діюча комісія з питань ЖКГ, комунальної власності, промисловості, енергозбереження, інфраструктури, транспорту, підприємництва та сфери послуг Сатанівської селищної ради буде здійснювати моніторинг прибирання вищезазначених територій з метою висвітлення на сайті найкращих та найгірших господарів громади.

Водночас нагадуємо, що відповідно до ст. 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», п. 6 ч. 1 ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів  передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян  за порушення правил благоустрою : неналежний санітарний стан прибудинкової території, влаштування звалищ побутового та будівельного сміття на території селища тощо.

Чиста громада – справа кожного! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь