A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Своєчасна сплата податків – шлях до процвітання громад!

Дата: 26.07.2022 14:35
Кількість переглядів: 398

Фото без описуДнями, працівниками Городоцької державної податкової інспекції ГУ ДПС у Хмельницькій області була проведена робоча зустріч з громадянами в Юринецькому старостинському окрузі Сатанівської територіальної громади з питань декларування одноосібниками доходів від продажу сільськогосподарської продукції за 2021 рік, своєчасності сплати платежів до бюджету, в т.ч. майнових податків, погашення заборгованості по платежах до місцевого бюджету громади.

Також, в ході робочої зустрічі начальник Городоцької ДПІ Наталія Хорошова розповіла про особливості одноразового (спеціального) добровільного декларування активів громадян, придбаних до 1 січня 2021 року та з яких не були сплачені податки і збори. Зокрема, про форму подання одноразової декларації та терміни її подання, які категорії фізичних осіб можуть скористатися правом на одноразове (спеціальне) добровільне декларування, об’єкти оподаткування, ставки податку та терміни cплати.

Було зазначено, що подання одноразової декларації є правом, а не обов’язком фізичної особи, та наголошено, що таку декларацію декларант може подати до органу податкової служби в електронному вигляді до 1 вересня 2022 року.

Фото без описуПлатникам рекомендовано задекларувати доходи за 2021 рік вже зараз за допомогою електронного сервісу «Декларація про майновий стан і доходи» на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті (розділ «ЕК для громадян») та сплатити до бюджету відповідні платежі.

Не залишилося поза увагою питання легалізації трудових відносин.

 «Сумлінна сплата податків допоможе нашій державі в умовах воєнного стану реалізувати соціальні гарантії та підтримувати належну обороноздатність країни», - підсумувала Наталія Хорошова.

Присутнім були вручені інформаційні листівки з даного питання та наголошено на завершення термінів деклараційної кампанії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь