A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Результати брифінгу голови Хмельницької облдержадміністрації, керівника зони територіальної оборони Сергія Гамалія

Дата: 23.02.2022 16:06
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

Як повідомляє Хмельницька ОДА:

"Сьогодні про ситуацію щодо введення надзвичайного стану на всій території України розповів під час брифінгу голова облдержадміністрації, керівник зони територіальної оборони Сергій Гамалій. До участі у брифінгу долучилися військовий комісар Хмельницького ТЦК та СП, полковник Костянтин Радченко, начальник УСБУ у Хмельницькій області Тарас Цюцюра, начальник ГУ ДСНС України в Хмельницькій області Едуард Братко, начальник ГУНП у Хмельницькій області Руслан Герасимчук, прокурор Хмельницької області Олексій Олійник, командир військової частини А3053 НГУ, підполковник Богдан Богдан, командир окремої бригади ЗСУ, підполковник Валентин Бігус.

Головні тези:

Сьогодні РНБО було прийнято рішення про введення надзвичайного стану на всій території України, крім Луганської та Донецької областей, оскільки в них триває Операція об?єднаних сил. Згідно з законодавством України, Верховна Рада прийме відповідне рішення про введення надзвичайного стану протягом 48 годин.

Наголошуємо – в Україні введено не воєнний, а надзвичайний стан!

На територіях областей починають діяти оперативні штаби під головуванням голів обласних адміністрацій та за участі представників силових та військових структур, керівництва місцевих органів влади. Встановлюється посилений контроль в’їздів та виїздів з території міст та областей, може обмежуватися рух транспортних засобів та здійснюватись їх огляд, встановлюється заборона проведення масових заходів, заборона проведення мітингів.

Звертаємо увагу, що комендантська година на територіях областей та міст не вводиться допоки не буде прийняте відповідне рішення.

Закликаємо всіх мешканців області не довіряти чуткам, перевіряти почуту інформацію в офіційних джерелах. Зокрема, відслідковуйте новини, які публікуються на нашому офіційному сайті та її сторінках у соціальних мережах: Фейсбук, Інстаграм.

У будь-якій ситуації найперше потрібно зберігати спокій! Паніка – це наш найгірший ворог!"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь