A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

У 2021 році «Хмельницькгаз Збут» поставив на ринок майже 275 млн кубометрів газу та 3 млн кВт-год електроенергії

Дата: 17.01.2022 16:26
Кількість переглядів: 259

Попри світову енергетичну кризу, ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», забезпечив надійні та стабільні поставки енергоресурсів власним клієнтам у минулому році.

Зокрема, населення використало 263,8 млн кубометрів блакитного палива, а промислові споживачі – майже 11 млн куб м. Крім того, реалізація електроенергії бізнесу та бюджетним організаціям, які все частіше визнають "Хмельницькгаз Збут" переможцем прозорих тендерних торгів, сягнула 2,98 млн кВт-год.

Наразі серед клієнтів компанії найпотужнішими споживачами природного газу є підприємства  харчової та переробної промисловості, аграрії та шляховики. З-поміж домогосподарств регіону найбільше енергоресурсу отримали жителі Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Старокостянтинова та Красилова.

«Довгострокові тарифи «Хмельницькгаз Збуту» застрахували населення від здорожчання блакитного палива до кінця нинішнього опалювального сезону. До травня 2022 року ціна кубометра для усіх побутових клієнтів компанії зафіксована на позначці 7,99 грн. Це один з наших головних здобутків і пріоритетів. У такий спосіб ми захистили жителів області від наслідків світової енергетичної кризи та рекордного за 25 років подорожчання газу на вітчизняному оптовому ринку. Наприклад, на Українській  енергетичній біржі середньозважена ціна січневого ресурсу за рік зросла майже у 9 разів – з 7,92 грн за кубометр у 2021 році до 70,89 грн у 2022 році. Натомість для наших побутових клієнтів – лише на 1 гривню», - зауважує директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

За його словами, завдяки прогнозованій ціновій політиці й зручному сервісу торік новими клієнтами компанії стали понад 5000 побутових споживачів. Водночас, півтори тисячі жителів Хмельниччини повернулися до перевіреного часом «Хмельницькгаз Збуту» після невдалої роботи з іншими постачальниками. Адже не всі гравці ринку здатні виконати рекламні обіцянки.

Серед нових клієнтів компанії є і жителі Шепетівської громади, які у минулому році залишились без старого надавача послуг, потрапивши на обслуговування до ПОН.

Варто зауважити, що тарифні пропозиції «Хмельницькгаз Збуту» дозволили жителям області зменшити платежі за блакитне паливо під час холодів, коли споживання ресурсу для обігріву домівок значно зростає, і накопичується найбільше боргів.  Йдеться про декілька тисяч підписників тарифу «Твій газ Рівномірний платіж». Завдяки сплаті за паливо рівними частинами протягом року їхні рахунки за листопад і грудень загалом «полегшали» на 7.7 млн грн, порівняно з витратами за фактичне споживання.

«Наша компанія є соціально відповідальним постачальником. Про це свідчать пропозиції, які допомагають оптимізувати навантаження на сімейні бюджети, можливість реструктуризації боргів для вразливих категорій населення та сумлінна сплата податків. Торік до місцевих бюджетів Хмельниччини ми спрямували понад 3 млн грн податків, а до державних фондів соціального захисту – 3,5 млн грн ЄСВ. У 2022 році «Хмельницькгаз Збут» продовжить надійно та стабільно забезпечувати споживачів енергоресурсами, а скарбниці територіальних громад – фінансовими надходженнями. Також ми плануємо впроваджувати нові послуги з привабливим співвідношенням «ціна-якість». Тому рекомендую слідкувати за нашими новинами», – підсумовує Андрій Левицький.

Нагадаємо, ТОВ «Хмельницькгаз Збут» здійснює господарську діяльність на підставі ліцензій на постачання природного газу №633 від 11.05.2017 р. та електроенергії №1119 від 17.06.2020р. Вже майже 7 років компанія обслуговує понад 409 тисяч домогосподарств і півтори тисячі представників бізнесу та бюджетних організацій. Задля комфорту споживачів постачальник розбудував розгалужену мережу відділень та клієнтських центрів на теренах області, а також впровадив сучасні й зручні онлайн сервіси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь