A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Волочиською окружною прокуратурою вжито заходів щодо забезпечення проведення гарантійного ремонту на відрізку автомобільної дороги державного значення Т 23-12 Гусятин-Городок

Дата: 19.11.2021 15:24
Кількість переглядів: 497

Прокуратурою активно вживаються заходи щодо забезпечення безперервної та нормальної експлуатації доріг державного значення, ремонти яких проведені у 2020 році на території Городоцької та Сатанівської об’єднаних територіальних громад в межах гарантійних зобов’язань.

Встановлено, що 26.08.2020 між Службою автомобільних доріг у Хмельницькій області та суб’єктом господарювання укладено договір щодо експлуатаційного утримання дороги державного значення: аварійні роботи з ліквідації пошкоджень дорожнього одягу та земляного полотна на автомобільній дорозі державного значення Т 23-12 Гусятин-Городок на ділянці км 0+000-км 25+850 (окремими ділянками).

У відповідності до пункту 6.3.6. зазначеного договору, Виконавець гарантував можливість безперервної та нормальної експлуатації об’єкту протягом одного року. У разі виявлення Замовником протягом гарантійних строків у закінчених роботах (об’єкті будівництва) недоліків (дефектів) він мав повідомити про них Виконавця, та запросити для складання акту та визначення строків для усунення виявлених недоліків (дефектів).

Разом з тим, 01.10.2021 проведеним оглядом місця події в межах досудового розслідування у кримінальному провадженні встановлено, що на час огляду вищезазначений відрізок автомобільної дороги мав значні недоліки (дефекти) у вигляді вибоїн, тріщин та просідання асфальтного покриття.

Реагуючи на виявлені порушення Волочиською окружною прокуратурою до Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області скеровано листи щодо усунення виявлених недоліків дорожнього покриття між населеними пунктами с. Лісоводи та с. Дубівка Городоцької об’єднаної територіальної громади.

Відповідно до інформації Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області на виконання листа Волочиської окружної прокуратури та гарантійних зобов’язань за вищезазначеним договором Виконавцем робіт усунуто виявлені недоліки та забезпечено безперервну та нормальну експлуатацію зазначеної дороги.

Заступника керівника Волочиської окружної прокуратури Віталій ПРОКОПЧУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь