A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Зручно та безпечно: сім із десяти клієнтів «Хмельницькгаз Збуту» обирають онлайн послуги

Дата: 10.11.2021 15:25
Кількість переглядів: 467

Майже 70% побутових споживачів ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», вирішують «газові» питання онлайн.

Більш ніж половина клієнтів компанії або 232 тисячі жителів області надає перевагу роботі з Особистим кабінетом на сайті 104.ua. Цьогоріч новими користувачами послуги стали 14 тисяч клієнтів.

Своєю популярністю сервіс завдячує зручності, а головне - безпечності розрахунків за блакитне паливо під час пандемії.

«На мою думку, Особистий кабінет є особливо актуальним у час карантину, адже дозволяє жителям області подбати про літніх близьких, які живуть навіть в інших регіонах України. Досить підключити особові рахунки батьків чи родичів до свого облікового запису, і можна розраховуватися за них. Це допоможе захистити їхнє здоров'я від ризикових контактів у банках чи на пошті. У час, коли електронні послуги стали частиною нашого життя, саме таке обслуговування і є вимогою сьогодення»,  – говорить директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

До одного облікового запису в Особистому кабінеті можна підключити до 25 особових рахунків. Крім онлайн обслуговування, сервіс дозволяє замовити зворотний дзвінок менеджера Контакт-центру на вказаний номер телефону.

Надійними та зручними помічниками жителів області у «газових» справах також є мобільні додатки 104 Mobile для Android  та 104 Mobile Light для  iOS, чат-боти 7104ua у Viber і Telegram. До речі, Viber-ботом користуються понад 100 тисяч клієнтів «Хмельницькгаз Збуту».

Крім розрахунків за спожитий газ із мінімальною комісією, що виключають ймовірність помилок і "загублених" платежів, онлайн сервіси допоможуть:

  • контролювати баланс - наявність боргів чи переплат за блакитне паливо;

  • отримувати рахунки;

  • дізнатися ціну на газ та обраний тариф;

  • перевіряти історію платежів.

З усіх питань щодо газопостачання можна звертатися і до Контакт-центру компанії за телефоном: (0382)-686-504. Він працює щоденно з 8.00 до 20.00, без вихідних, святкових днів та перерви на обід. Жителям Шепетівської громади потрібно телефонувати за номерами: 063-224-45-97 або 063-224-46-37.

Нагадаємо, від 30 жовтня на Хмельниччині запроваджено "червоний" рівень епіднебезпеки. Тому споживачам варто утриматися від оффлайн послуг. Втім, у разі нагальної потреби центри обслуговування клієнтів «Хмельницькгаз Збуту» продовжують роботу з дотриманням карантинних обмежень. Зокрема, число відвідувачів не може одночасно перевищувати однієї особи на 10 кв. м. Наявність масок обов'язкова!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь