A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта Сатанівської селищної ради

Дата: 04.11.2021 09:58
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

Повідомлення

про оприлюднення проекту регуляторного акта Сатанівської селищної ради «Про погодження проекту Положення про порядок передачі в оренду комунального майна Сатанівської селищної ради територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна»

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Сатанівської селищної ради «Про погодження проекту Положення про порядок передачі в оренду комунального майна Сатанівської селищної ради територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

З повним текстом проекту регуляторного акта та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися щоденно(з 8.00 до 17.00, перерва з 12.00 до 13.00, крім вихідних) у виконкомі Сатанівської селищної ради, на дошці оголошень Сатанівської селищної ради за адресою смт Сатанів, вул. Бузкова, 135Ж, а також на сайті Сатанівської селищної ради.

Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до проекту рішення Сатанівської селищної ради прийматимуться протягом одного календарного місяця з дати опублікування до 03.12.2021 року включно.

Проект розроблений відділом економіки, енергоменеджменту, інвестицій та туризму Сатанівської селищної ради.

Основною метою прийняття регуляторного акта є раціональне, економне та ефективне управління ресурсами територіальної громади, для врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, що перебуває в комунальній власності Сатанівської селищної ради. Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу проекту рішення Сатанівської селищної ради «Про погодження проекту Положення про порядок передачі в оренду комунального майна Сатанівської селищної ради територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Прийняття регуляторного акта забезпечить правове регулювання орендних відносин на місцевому рівні з врахуванням особливостей оренди комунального майна та в межах, дозволених Законом.

Прийняття запропонованих нормативних актів дасть змогу реалізувати норми ЗУ «Про оренду державного та комунального майна» з врахуванням особливостей оренди комунального майна та в межах, дозволених цим Законом. А саме, передавати в оренду об’єкти комунальної власності територіальної громади Сатанівської селищної ради (окрім землі) на конкурентних засадах способом проведення електронного аукціону з надання майна в оренду (в тому числі електронного аукціону щодо продовження договору оренди); забезпечить високий рівень відкритості, доступності інформації щодо проведення процедур передачі комунального майна в оренду, виключить корупційні ризики при передачі комунального майна в оренду, забезпечить високий рівень довіри до органів місцевого самоврядування як до суб’єкта господарсько-правових відносин.

Спосіб надання зауважень та пропозицій:

Письмово, в електронному вигляді.

Перелік документів для ознайомлення:

1. Проект рішення Сатанівської селищної ради «Про погодження проекту Положення про порядок передачі в оренду комунального майна Сатанівської селищної ради територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна»

2.Аналіз регуляторного впливу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь