A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Результати роботи Волочиської окружної прокуратури щодо представництва інтересів держави в суді на території Городоцької та Сатанівської об’єднаних територіальних громад

Дата: 27.08.2021 22:32
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

Одним із пріоритетних напрямків роботи органів прокуратури залишається представництво інтересів держави в суді.

Відстоюючи інтереси держави в суді, окружною прокуратурою упродовж поточного періоду 2021 року пред’явлено 17 позовних заяв на загальну суму понад 1,1 млн. грн., з яких 7 на суму 346 тис. грн. розглянуто та задоволено, решта на загальну суму понад 754 тис. грн., перебувають у провадженні суду.

Третину пред’явлених позовних заяв становлять позови про визнання недійсними наказів Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області та витребування незаконно отриманих земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Городоцької та Сатанівської об’єднаних територіальних громад загальною площею 10 га.

Окрім того, упродовж 2021 року забезпечено реальне виконання рішень  постановлених за позовами прокуратури на суму понад 1,9 млн. грн., повернуто земель загальною площею 20 га.

До прикладу, у поточному році окружною прокуратурою пред’явлено позов в Городоцький районний суд в інтересах держави до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області та жителя м.Хмельницький про визнання недійсним наказу Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області та витребування земельної ділянки площею 2 га, вартістю 144 тис. грн.

Окружною прокуратурою забезпечено реальне виконання зазначеного рішення суду та земельну ділянку витребувано на користь Сатанівської селищної територіальної громади.

 

Прокурор Волочиської окружної прокуратури        М. Манилюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь