A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

«Місячник благоустрою»

Дата: 15.04.2021 13:53
Кількість переглядів: 1162

Шановні жителі громади!

Щорічно з приходом весни, з метою забезпечення утримання територій населених пунктів нашої громади у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування і створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення, Сатанівською селищною радою ініціюється проведення місячника благоустрою в населених пунктах громади.

Фото без опису

У рамках заходів, запрошуємо всіх небайдужих провести роботи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів, зупинок автотранспорту, висаджування зелених насаджень (дерев, кущів, газонів, квітників), забезпечення очищення від сміття берегів водойм тощо. Беріть з собою родину, друзів та сприймайте дану акцію як свято, а не як необхідність. Адже у нашого народу є традиції спільно наводити чистоту на вулицях та у дворах після зими. Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, бо підтримання чистоти та порядку – це запорука  краси нашого рідного краю. Ці заходи мають об’єднати жителів нашої громади задля спільної праці на благо.

Надсилайте фото та відео спільної роботи по благоустрою населених пунктів громади, які будуть розміщені на офіційному веб-сайті громади, на електронну адресу Сатанівської селищної ради satanivgromada@ukr.net (з поміткою «Місячник благоустрою») або месенджерами (WhatsApp, Viber, Telegram) на номер адміністратора сайту громади +380988451555.

Водночас наголошуємо на необхідності неухильного дотримання санітарно-гігієнічних вимог з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території нашої громади.

З повагою,

виконавчий комітет Сатанівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь