A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Реалізація проекту "Дитячий майданчик – організація дозвілля дітей різного віку"

Дата: 23.11.2020 18:48
Кількість переглядів: 770

Діти – наше майбутнє, продовження не тільки нас самих, нашого роду, нашої Держави. І як би там не було, що б ми не робили, людство завжди прагне одного – зробити світ кращим для своїх нащадків. Посмішки діток — це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд і зігрівати душу. В них стільки щирості і довіри, а в маленьких оченятах – стільки світла та допитливості.Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим.

Наш проект  “ Дитячий майданчик – організація дозвілля дітей різного віку села Сатанівка” розроблений для дітей шкільного і дошкільного віку, які мають бажання проводити свій вільний час на свіжому повітрі. Він допоміг направити невгамовну дитячу енергію в правильне русло і забезпечити оптимальне поєднання приємного та корисного, а також створив місце де батьки можуть спілкуватися з дітьми і між собою на свіжому повітрі, а діти при цьому граються  із своїми однолітками, а не сидять перед телевізором чи комп’ютером.

Проект  “Бюджет участі” допоміг здійснити бажання та мрії підростаючого покоління нашого села. На території села Сатанівка не було жодного дитячого майданчика і цей проект допоміг створити умови  для індивідуальності дітей  та формування активної життєвої позиції.

У реалізації нашого проекту ми завдячуємо старості нашого села Восьмушко В.І. та жителям села, які долучилися до встановлення дитячого майданчика: Суконіку Анатолію,  Дрогорубу Володимиру,  Восьмушку Ігорю,  Дарабану Євгену та  Павонському Анатолію.

Сума нашого проекту склала  9500 гр.. За ці гроші було придбано: дитячу пісочницю ,гойдалку і дві лавки. Завдяки проекту на даний час цим майданчиком можуть користуватися 20 дітей дошкільного віку, 10 дітей шкільного віку та їх батьки.

Нашим проектом задоволена малеча та їх батьки, тому і надалі плануємо брати активну участь у проекті “Бюджет участі 2021” для того щоб удосконалити  дитячий майданчик.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь