Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Реалізація проекту "Спортом займайся – сили набирайся"

Дата: 23.11.2020 18:34
Кількість переглядів: 762

Фото без опису

У цьому році реалізовано проєкт бюджету участі ,,Спортом займайся – сили набирайся ’’,  де за допомогою коштів Сатанівської ОТГ  втілено ідеї жителів с.Юринці.

З метою створення умов для дальшого розвитку фізичної культури і спорту, підвищення рівня здоров’я , фізичного та духовного розвитку населення, використавши кошти бюджету участі Сатанівської ОТГ у сумі

33 200 грн. нам вдалось придбати та встановити 15 лавочок, брусся та 2 урни для сміття.  Для проведення ігор та змагань придбано комплект сітки на футбольні ворота та 4 футбольних м’ячі.

Фізичне виховання та масовий спорт є важливим чинником фізичного  та соціального благополуччя, поліпшення  стану здоров’я , ведення здорового способу життя і продовження його тривалості.

Втілення цього проекту  збільшило можливість дітей використовувати свій вільний час на ігри та відпочинок, а дорослим – відпочивати насолоджуючись дитячою грою. Вже у цьому році проводились на стадіоні змагання дітей з бігу Сатанівської ЗОШ.

Ми завдячуємо небайдужим жителям села, які долучились до реалізації проекту:

Оленичу Володимиру Олексійовичу, Войні Анатолію Михайловичу, Слободяну Юрію Володимировичу, Романову Олександру Леонідовичу, Мотронюку  Анатолію Олексійовичу, Процик Денису Івановичу, Муляр Сергію Федоровичу, Гарніку Івану Михайловичу.

Існуючий стадіон  у с.Юринці є платформою створення умов для розвитку регулярної рухової активності різних верств населення всіх вікових категорій, організації змістовного дозвілля.

Втілення  цього проєкту надихнуло жителів с.Юринці на нові ідеї та думки. І сподіваємось що у наступному році ми свої задуми реалізуємо новим проектом.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь