Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Реалізація проекту "Сучасний шкільний простір для емоційного розвантаження «Територія дитинства»" (відео)

Дата: 15.11.2020 17:55
Кількість переглядів: 881

Фото без опису

Школа- це місце, де формується наш світогляд, розкривається особистість, збираються основні знання.

Саме у школі ми навчилися думати, висловлювати свої почуття, навчилися помилятися і виправляти ці помилки, виховувати свою силу волі, терпіння і мужність.

Щоранку ми поспішаємо у свої класи, де переживаємо перші радощі перемог,  проливаємо перші сльози  невдач.

Школа – наш другий дім,і кожен з нас мріє, щоб у цьому домі було тепло і затишно, надійно і спокійно.

І саме з метою створення у школі такого затишку та сприятливого мікроклімату вчителька  української мови та літератури  Козак Наталія Костянтинівна взяла участь у програмі «Бюджет участі» за підтримки Сатанівської селищної ради ОТГ.

Проєкт заплановано на першому поверсі приміщення.

Будемо відвертими – у перемогу не дуже і вірилось! По-перше, кількість населення менша, ніж у Сатанові, по-друге, не всі у селі мають можливість проголосувати в Інтернеті, по-третє, процес голосування був не з простих.

Вже  в перший день голосування було створено ініціативну групу, в якій, крім авторів проєктів та небайдужих односельчан, ще й активно працював учень 7 класу Фандира Богдан, за що ми йому щиро вдячні. Він разом із мамою телефонував до друзів, знайомих, розповідав про можливість реалізації даних проєктів,  пояснював, як саме потрібно голосувати.

І мрії здійснились! Проєкт Клинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів набрав майже максимум голосів, за що ми щиро дякуємо учням,  працівникам школи та усім небайдужим жителям села.

Реалізацію проєкту на першому поверсі школи розпочали із замовлення диванчиків (8 шт), лавочок (4 шт), крісел-мішків (5 шт), столиків (2 шт.), напольних шашок ( 1 комплект)  та книжкової шафи (1 шт.).

В інтернет-магазині було замовлено тенісний стіл, який доставлено до школи із відділення Нової пошти смт. Сатанів шкільним автобусом. Стіл  майстерно зібрали старшокласники, адже він  був мрією багатьох із них.

 В магазині «Берізка» (м. Городок) було замовлено жалюзі до двох вікон, які допомогли прикріпити до вікон Козак Дмитро та Козак Михайло.

І найважче, що прийшлось робити - виготовляти фотозону «Я люблю школу» та розмальовувати підлогу дитячими іграми.

Москалюк Людмила Володимирівна разом із Козак Наталією Костянтинівною, Прус Оксаною Тадеушівною та Прусом Олександром Антоновичем намалювали на фанері серце та букву «я».

Лайтер Олександр електролобзиком вирізав потрібні фігури. Прус Олександр заповнив основу пінопластом, затягнув фасадною сіткою та клеєм.

Козак Михайло пошпаклював фігури фінішною шпаклівкою.

Працівники школи допомогли зробити основу під фігури. І вже тоді вчителі, які не мали уроків розфарбовували  фотозону, а також  підлогу різними розвиваючими іграми.

Вартість усього проєкту : 39100 грн.

Щиро дякуємо директору школи Перчишину Антону Станіславовичу за допомогу в багатьох організаційних питаннях. Дякуємо працівникам школи та педагогічному колективу, які також допомагали, як могли.

Дякуємо усім учням школи, їхнім сім’ям та усім небайдужим клинівчанам, які сприяли втіленню в життя усіх планів.

Дякуємо  селищному голові Собкову Альберту Івановичу, який ніколи не залишається осторонь проблем школи та завжди йде в ногу із часом, залучаючи жителів громади до участі у подібних конкурсах.

Що вдалося? Вдалось усе задумане і навіть більше! Безумовно, було дуже важко. Вся літня відпустка і період до початку листопада було використано на втілення задуманого. Але результат того вартий! Діти з радістю біжать у новостворену зону для відпочинку і їхні щасливі обличчя є найкращою нагородою за  роботу.

І найголовніше – щира подяка Дахновець Аллі,  Зарванській Анастасії, Мазур Юлії, які запропонували, навчили,підказали,  допомогли…

Чекаємо на нові пропозиції! Здоров’я нам усім і мирного неба над головою!!!

Автор проєкту – Козак Наталія Костянтинівна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь