A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Розпиття спиртного закінчилось смертю

Дата: 13.11.2020 09:53
Кількість переглядів: 564

Фото без опису

Місцевою прокуратурою скеровано в Городоцький районний суд кримінальне провадження стосовно жителя с. Підлісний Олексинець Городоцького району, який побив свого знайомого.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в червні цього року 31-річний мешканець с. Підлісний Олексинець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, прийшов до свого знайомого – 80-річного жителя цього ж села. В будинку потерпілого, між відвідувачем та його власником, на грунті особистих неприязних відносин, виникла суперечка. В ході конфлікту гість умисно наніс потерпілому кілька ударів руками в голову та тулуб, в результаті яких власник житла, не втримавши рівноваги, впав. При цьому, падаючи в висоти власного зросту, потерпілий вдарився головою об підлогу.  В результаті отриманих ударів, а також падіння, власник будинку отримав тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння, які стали причиною його смерті через кілька днів.

Винуватцю побиття, за погодженням з місцевою прокуратурою, оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України  (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), а також обраний запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Після проведення усіх необхідних слідчих дій, кримінальне провадження стосовно особи, яка побила похилого чоловіка, скеровано в Городоцький районний суд, де воно на даний час перебуває на розгляді.

Довідково: за вчинення даного злочину передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 10 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Перший заступник керівника місцевої прокуратури  Роман Олійник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь