A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Пам’ятний знак «Краса і велич – моя Україна» с. Клинове

Дата: 31.10.2020 20:39
Кількість переглядів: 1468

Фото без опису

Не даймо згинути селу,

Вкладаймо силу все нову.

Духмяні пахощі сповна збираймо,

Історію нащадкам передаймо!

Всі ми діти однієї матері-землі. Та кожен з нас понад усе відокремлює та возвеличує маленьку частинку землі – найріднішу, найдорожчу та, для нас, найкращу, що називається - маленька батьківщина. На берегах річки Збруч видніється містечко Сатанів та мальовничі села, які віночком обрамлюють серце громади. Наше село Клинове і є частинкою різнобарв’я Надзбруччя. Село -  наш дім, наше коріння і доля, наша кровність і частинка нашого серця.  Рідне село - це ми з вами, це наша Україна-мати. Якщо ми любимо свій край, то будемо робити все можливе для  зростання його добробуту та миловидності.

Проєкт «Бюджет участі» став однією із сходинок до втілення мрій у життя, це можливість частково використати кошти громади на втілення своїх ідей, які мають соціальну важливість.

Уважно прослухавши інформацію про «Бюджет участі» працівників Сатанівської селищної ради  Алли Дахновець та Анастасії Зарванської, працівники Клинівського СБК зробили висновок - треба пробувати. Те що, у с. Клиновому є необхідність у створенні пам’ятного знаку, присвяченого Україні, не було і сумніву. Історичний час змінюється, змінюються його герої. Зараз ми маємо державне свято День Незалежності України, День Гідності та Свободи, День Героїв Небесної Сотні, День Захисника Вітчизни. Такі та аналогічні дні і дати треба пам’ятати та вшановувати, щоби виховати у громадян почуття любові і поваги до своєї Батьківщини, до героїв рідної землі. Тому виникла необхідність - побудувати пам’ятний знак «Краса і велич - моя Україна», що дасть можливість мешканцям та гостям села Клинове покладати квіти, проводити мітинги, акції, тематичні години, та інші заходи, присвячені Україні та її героям.

Реалізація проекту виявилася зовсім непростою справою. Та попри всі перешкоди і труднощі – сьогодні у центрі села, на подвір’ї СБК велично виблискує під сонячними променями головний символ нашої держави – тризуб.

Ми, працівники Клинівського СБК, щиро завдячуємо людям, які стали у допомозі під час будівництва пам’ятника «Краса і велич - моя Україна», а саме:

-дякуємо старості села Янковій І.Г., яка дала не одну цінну пораду і підказку,

-дякуємо Романюку Роману Миколайовичу, який виготовив основу пам’ятного знаку - герб із нержавіючої сталі,

-дякуємо жителям села, які долучилися до  будівництва пам’ятника: Атаманюку Олександру Івановичу, Янковому Анатолію Григоровичу, Козаку Михайлу Миколайовичу, Горобцю Володимиру Володимировичу, Кикелі Оксані Петрівні,

-дякуємо настоятелю Свято-Іллінського храму с. Клинове протоієрею отцю Степану Ковальчуку, який у День Покрови Пресвятої Богородиці, саме у День козацтва разом із парафіянами освятив пам’ятний знак.

 

Щоб не пропала предків справа,
Бо ми від роду – козаки!
Державі УКРАЇНА слава!
Героям слава на віки! 

Автор проєкту: Клімова О.С.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь