A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Обмеження "червоної зони", що встановлюються на території Сатанівської ОТГ

Дата: 18.10.2020 18:41
Кількість переглядів: 1127

Фото без опису

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 року № 641 (зі змінами) з урахуванням рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС (від 15.10.2020 №36) щодо встановлення для окремих адміністративно - територіальних одиниць відповідного рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 :

1. Запроваджено осінні канікули в закладах загальної середньої освіти Сатанівської селищної ради з 19.10.2020 року до 30.10.2020 року.

2. Заборонено відвідування закладів дошкільної освіти Сатанівської селищної ради на період перебування Городоцького району Хмельницької області у червоній зоні карантину.

3.Заборонено роботу суб’єктів господарювання з надання послуг у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) Сатанівської селищної ради з 20:00 та до 07:00 години, крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос на період перебування Городоцького району Хмельницької області у червоній зоні карантину.


16 жовтня відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому введення окремих обмежень "червоної зони" тимчасово відтерміновано на 1 тиждень. Докладніше: https://www.adm-km.gov.ua/?p=83972


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь