A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Реєстрація на Жіночий Business Camp з розвитку зеленого туризму в Сатанівській ОТГ

Дата: 16.09.2020 18:44
Кількість переглядів: 678

Фото без описуДля участі у заходах проєкту просимо заповнити онлайн-анкету до 04 жовтня 2020 р. включно.

Результати відбору учасниць буде повідомлено 06 жовтня 2020 року.

Участь у заході безкоштовна.

 

Впродовж жовтня-листопада 2020 року в Сатанівській ОТГ планується проведення Жіночого Business Camp для зацікавлених жінок з різних населених пунктів нашої громади, де передбачається навчання з основ бізнесу в сфері послуг зеленого туризму та зустріч з власницями успішних зелених садиб в Україні.

У зв'язку з пандемією коронавірусу і закриттям кордонів країнами, зростає попит на туристичні послуги в Україні. Для нас це – вікно можливостей, адже наша ОТГ має значний потенціал в цьому напрямі, але недостатньо його використовує.

Участь у Жіночому Business Camp це:

  • навчання для жінок та дівчат, які хочуть спробувати свої сили в новій сфері або/та тих, хто хоче удосконалити свій бізнес, тих, хто в пошуках роботи та нових можливостей самореалізації;
  • оволодіння учасницями підприємницьким мисленням, діями;
  • формування навичок з розробки туристичного продукту, який буде конкурентним на туристичному ринку;
  • знайомство з способами генерування цікавих послуг/турів і врахуванням портрету туриста, роллю органів місцевого самоврядування в розвитку туристичного потенціалу громади та можливостями співпраці з власницями/власниками інших бізнесів в туристичній сфері;
  • вступ до бізнес планування.

Програма Жіночого Business Camp побудована так, що знання та практичні навички будуть корисні як початківцям, так і власницям, які вже мають бізнес у сфері туризму. Учасниці навчання дізнаються з чого починати, з ким співпрацювати, які послуги можна надавати, на якого типу туристів зосерджуватися.

Крок за кроком, йдемо разом до сталого розвитку та самореалізації в Сатанівській ОТГ.

 

Інформація про проєкт.

Громадська організація «Осередок змін» у партнерстві з Сатанівською селищною радою запрошують активних дівчат та жінок Сатанівської селищної об’єднаної територіальної громади та населених пунктів, які доєднаються до Сатанівської ОТГ за перспективним планом Хмельницької області, взяти участь в Жіночому Business Camp з розвитку зеленого туризму в Сатанівській ОТГ.

Знання та навички, які Ви отримаєте прийнявши участь в Business Camp.

Навчання передбачає проведення заходів (семінар, дводенний тренінг, дводенний тур зеленими садибами Франківщини), які нададуть фундаментальні теоретичні та практичні знання для започаткування та ведення власної справи в сфері сільського зеленого туризму.

Кожна учасниця матиме можливість:

  • зробити практичний крок самореалізації  в сфері зеленого туризму;
  • сформувати ідею або удосконалити вже наявний бізнес/ продукт/ послугу;
  • розробити власний бізнес-план;
  • отримати інформаційно-консультаційну підтримку з розробки або/та доопрацювання власних туристичних продуктів чи послуг, способів їх просування на локальному, регіональному та національному рівнях;
  • отримати доступ до майданчику для представлення своїх продуктів/послуг в онлайн та офлайн формах.

Для тих учасниць, які, в рамках Жіночого Business Camp вирішать організувати свою справу, передбачено додаткові безкоштовні консультації від фахівців у туристичній галузі.

Актуальність для ОТГ.У зв'язку з пандемією коронавірусу і закриттям країнами кордонів, послуги внутрішнього туризму користуються більшим попитом в Україні, а його тема стала значно більше затребуваною у громаді, адже Сатанівська ОТГ має значний потенціал в цьому напрямі, але недостатньо його використовує.

Дати проведення заходів наразі уточняються (жовтень – початок листопада 2020 року). Тривалість Жіночого Business Camp – 5 днів (1 день – семінар; 2 дні – тур зеленими садибами Франківщини та 2 дні – тренінг).

Основною умовою для успішного завершення Жіночого Business Camp, отримання сертифікату та підтримки в подальшій діяльності є участь у всіх запланованих заходах.

 

За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, за тел.: +38(068)0182443, +38(096)8637348 або на електронну пошту oseredokzmin@gmail.com.

 

Business Camp є складовою реалізації гендерної ініціативи «Жіночий Business Camp з розвитку зеленого туризму в Сатанівській ОТГ». Реалізація ініціативи стала можлива за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, яке підтримала спільну діяльність Асоціації міст України (АМУ) та проєкту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проєкт ПРОМІС), який в Україні впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ).  Більше про Проєкт ПРОМІС на веб-сайті www.pleddg.org.ua.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь