A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Підписано Меморандум про співпрацю між Сатанівською ОТГ та Світ Громад в рамках проєкту «Імпакт-інвестиції у розвиток громад»

Дата: 22.07.2020 18:48
Кількість переглядів: 470

Фото без опису16 липня підписано Меморандум щодо налагодження стратегічного партнерства та виконання практичних кроків між ТОВ «Світ громад» та Сатанівською селищною радою в рамках реалізації проєкту «Імпакт-інвестування в розвиток громади», з метою спільно розробити та масштабувати програму зайнятості населення через розвиток сімейного підприємництва та туризму, яка сприятиме розвитку підприємництва, покращення бізнес-клімату та промоції громади.


 

 

 

Цим меморандумом сторони погодилися спільно провадити діяльність, що направлена на сприяння залученню інвестицій у пріоритетні галузі місцевої економіки та зайнятості населення:

  • сімейне підприємництво та кооперація;
  • органічне агровиробництво та переробка;
  • туризм.

 

Програма зайнятості населення через розвиток сімейного підприємництва та туризму, яку планується розробити в рамках проєкту, стане драйвером інвестування в розвиток малого місцевого бізнесу. Програма сприятиме створенню нових робочих місць та загальному росту економічної безпеки сімей.

 

Що отримає Сатанівська ОТГ в результаті реалізації проєкту?

1 - візьме участь в практичному онлайн-навчанні з інвестування для жителів громади, розвіє страхи та популяризуватиме підхід вкладення коштів в місцевий бізнес;

2 - залучити громаду до розробки проєкту місцевої програми розвитку локального підприємництва;

3 - виявить і посилить конкурентні переваги громади для інвестування.

 

Сатанівська об’єднана територіальна громада стала третьою з 20 відібраних ОТГ в бізнес-турі проєкту «Імпакт-інвестиції у розвиток громад», який реалізується ТОВ “Світ Громад” на замовлення ТОВ «Укрмілкінвест».

Бізнес-візит тривав два дні, 15-16 липня, впродовж яких відбулися зустрічі з головою ОТГ та практичним знайомством з громадою її бізнес середовищем, наявними здобутками та перспективами розвитку. Після зустрічі команда Світ Громад попрямувала досліджувати інвестиційний потенціал та ресурсні можливості громади. Після чого зробили 12 відкриттів для себе, які саме відкриття за посиланням.

Сатанівська ОТГ в рамках проєкту отримала у користування симуляційні освітні ігри «Світ Громад» та «Моя сімейна молочна ферма» для формування високої податкової та підприємницької культури у громаді.


Нагадуємо, що в Сатанівській міській бібліотеці є в наявності симуляційна гра Світ громад, яку придбано в рамках грантового проєкту "Ревіталізація культурного простору", що реалізовано ГО Осередок змін у співпраці із Сатанівською селищною радою ОТГ.


Попередньо на офіційному сайті Сатанівської селищної ОТГ опубліковано новину «Сатанівська ОТГ увійшла в 20 громад з реалізації проєкту "Імпакт-інвестиції у розвиток громад"!»

 

 


 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь