A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Робочий візит Хмельницької ОДА в рамках Програми "Велике будівництво

Дата: 20.07.2020 09:47
Кількість переглядів: 663


10 липня відбувся робочий візит Хмельницької обласної державної адміністрації в рамках Програми "Велике будівництво" в смт Сатанів Сатанівської ОТГ, де реалізуються одразу два проєкти та незабаром з'явиться сучасна школа і мультифункціональний спортивний майданчик.


 

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня в смт. Сатанів – одна з 11 загальноосвітніх навчальних закладів, що буде добудована в області в рамках програми Президента України "Велике будівництво". Корпус №1 та їдальня збудовані ще у 1937 році перебували у фізично зношеному вигляді, для харчування учнів не вистачало посадочних місць, не дотримано санітарних норм, відсутній ряд навчальних кабінетів, незадовільний температурний режим у осінньо-зимовий період, позашкільна робота проводилась в пристосованих приміщеннях.

В результаті реалізації проєкту діти шкільного віку смт. Сатанова та навколишніх сіл Сатанівської громади отримають затишний, сучасний освітній заклад з їдальнею на 280 учнівських місць, майстернями, навчальними класами, оснащений інженерними мережами, сучасним комп’ютерними технологіями. Підвезення учнів здійснюється з населених пунктів Сатанівської ОТГ – Сатанівка, Олександрівка, Зверхівці, Сатанів, Кринцилів та Городоцької ОТГ – с. Борщівка двома автобусами. У школі навчається 420 учнів (потужність становить 500 учнів), заклад визначено опорним.

Наразі будівельні роботи виконані на 70%. Так, завершена будівля школи, зовнішнє опорядження, частково внутрішні оздоблювальні роботи, встановлення інженерних мереж.  Зараз тривають внутрішні роботи, закуповуються необхідні матеріали, аби найближчим часом учні навчалися в зручних та комфортних умовах.

Другим об’єктом, на якому побували посадовці, став мультифункціональний спортивний майданчик в смт. Сатанів, де проводяться роботи з його реконструкції. Загальна площа майданчика – 924,0 кв. м., який розраховано для проведення чотирьох видів фізкультурно-оздоровчих занять (мініфутбол, баскетбол, волейбол, теніс). Допустима кількість осіб, які матимуть змогу перебувати на об’єкті одночасно: мініфутбол – 17 осіб; ззовні не повинна перевищувати 100 осіб.

Підрядником уже виконано демонтаж та розбирання існуючого огородження та перенесення повітряних ліній електропередач, зрізання та викорчовування дерев, виготовлено та улаштовано металеву огорожу висотою: по довжині 4,0 м та по ширині 6,0 м; хвіртки шириною 1,0 м; ворота – 2,5 м, виконано водовідведення на існуючу зелену зону, влаштовано бетонну основу, тощо. Наразі ступінь будівельної готовності складає 90%.Залишилося влаштування штучного полімерного покриття (поліуретану товщиною 13 мм) спортивного майданчика, нанесення розмітки для можливості заняття 4 видами спорту – мініфутболом, баскетболом, тенісом та волейболом та встановлення освітлення майданчика.


Джерело: Depo.Хмельницький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь