A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

За звалювання сміття за межами полігону — штраф від 350 до 1400 грн

Дата: 17.04.2020 17:33
Кількість переглядів: 993

Сатанівська селищна рада повідомляє, що 15, 16 та 17 квітня проводилось прибирання прилеглої території до полігону твердих побутових відходів комунального підприємства «Сатанівське», що знаходиться за межами села Покровка.

    

До прибирання залучено 5 одиниць техніки та було захоронено близько 900 м3 сміття, яке звалювалось в непризначеному для цього місці з порушенням правил благоустрою.

Сатанівська селищна рада звертається до всіх громадян, котрі вивозять сміття на вищевказаний полігон ТПВ. Територія, прилегла до дороги, що веде до полігону, не являється його частиною і звалювання сміття на цій території ЗАБОРОНЕНО. Звалювання сміття дозволяється тільки на території полігону (місце розташування показано на схемі).

Працівниками КП «Сатанівське», Сатанівської селищної ради та поліцейським офіцером громади періодично буде проводитися інспекція території прилеглої до полігону ТПВ для виявлення фактів порушення правил благоустрою. У разі виявлення фактів звалювання сміття в непризначеному для цього місці, працівниками національної поліції будуть прийняті міри для притягнення винних осіб до відповідальності.


Стаття 152 кодексу України про адміністративні правопорушення:

«Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів

Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів -

тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь