A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЩОДО НЕОБХІДНОСТІ ДОТРИМАННЯ РЕЖИМУ САМОІЗОЛЯЦІЇ

Дата: 28.03.2020 22:29
Кількість переглядів: 938

Дорога громадо!

У зв'язку із запровадженням карантину по всій території Європи, спостерігається масове повернення громадян в Україну. Звичайно, і серед жителів Сатанівської ОТГ є ті, хто повернувся з закордону. Не так важливо чи це був виїзд на роботу, чи на відпочинок, чи туризм. Важливо інше — обов'язкова самоізоляція не менше 14 днів після того, як Ви повернулись додому. Будьте свідомі того, що від ваших дій залежить здоров'я, а може і життя оточуючих. Якщо Вам потрібні товари першої необхідності або ліки, то попросіть їх купити родичів чи сусідів. Але не забувайте про дистанцію, передавайте гроші та отримуйте пакунок "безконтактно", тобто не підходьте один до одного ближче ніж на 2 метри. Якщо ж немає можливості когось попросити купити для Вас необхідне, то нагадую про волонтерську ініціативу, яку Сатанівська селищна рада запровадила відразу із введенням карантину. Докладніше про неї можна прочитати за посиланням.

Маю щиру надію на те, що дотримання Вами карантину — це буде не страх перед поліцією чи великим штрафом, а свідоме рішення, котре ґрунтується на взаємоповазі, людяності і усвідомленні наслідків. Тільки так ми зможемо вберегтись від страшної загрози, з якою бореться весь світ. Бажаю всім Вам здоров'я! Спільними зусиллями ми все здолаємо.

Селищний голова  А. Собков


МОЗ закликає:
Допоможіть сусідам,які повернулися з-за кордону, залишатись удома. Відвідайте замість них магазин чи аптек та залиште пакунок під дверима, дотримуючись рекомендацій МОЗ. Будьте доброзичливими та уважними до них!

Самоізоляція протягом 14 днів є обов’язковою для всіх громадян, котрі повернулися з-за кордону. Це допоможе знизити ризик поширення коронавірусної інфекції. 

Якщо ви бачите, що людина під час самоізоляції системно порушує санітарно-гігієнічні норми та наражає тим самим на небезпеку оточуючих, повідомте про це правоохоронні органи. 

  • Нагадуємо, штраф за порушення режиму самоізоляції складає від 17000 гривень до 34000 гривень.

Це турбота про ваше здоров'я і здоров'я ваших дітей, батьків та оточуючих.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь