A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Запрошуємо 05 березня відвідати тренінг «Бюджет громади» в рамках проєкту «Активна Громада: «Задай курс владі»

Дата: 03.03.2020 01:28
Кількість переглядів: 872

Фото без опису05 березня о 13 год в Центрі надання соціальних послуг Сатанівської ОТГ відбудеться тренінг «Бюджет громади» в рамках проєкту «Активна Громада: «Задай курс владі» Інституту "Республіка" за співпраці Всеукраїнської ініціативи "Активна громада" та Сатанівської селищної ради.

 

Також для учасників тренінгу буде БОНУС – можливість пограти захоплюючу та розвиваючу українську стратегічну гру «Світ Громад», яка надасть Вам ще більше можливостей зрозуміти та закріпити наочно викладений матеріал.

 

Тренінг “Бюджет громади” – це навчання, про те скільки грошей є в бюджетах, як вони туди потрапляють, на що витрачаються. Публічність у використанні коштів та навчені люди, які зможуть контролювати, впливати та пропонувати власні рішення – це щеплення від казнокрадів та популістів. Тренінг спрямований на підвищення системного впливу громадян на політичні процеси в Україні через освіту (як функціонує бюджет в громада). Важливо, щоб громадяни краще розумілися у сфері локальної політики, функціях та відповідальності виборних осіб (і не тільки). Запрошуємо долучитися до тренінгу активних громадян, депутатів місцевих рад, їх помічників, громадських діячів громади, студентів та всіх громадян, які зацікавлені у отриманні знань про бюджет громади.

 

Місце проведення – Центр надання соціальних послуг Сатанівської селищної ради (навпроти спортивного комплексу) за адресою: буд.43, вул. Богдана Хмельницького, смт Сатанів, Городоцький район, Хмельницька область.

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь