A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Криміногенна ситуація на території громади

Дата: 25.11.2019 18:39
Кількість переглядів: 1047

Фото без описуПроведеним місцевою прокуратурою вивченням стану криміногенної ситуації на території Сатанівської ОТГ встановлено, що протягом поточного року в селищі Сатанів та сусідніх населених пунктах, які входять в склад громади, вчинено 25 злочинів.

Найбільше злочинів зафіксовано в Сатанові та Іванківцях (по 7 в кожному населеному пункті). В селах Сатанівка та Олександрівка упродовж року вчинено по 3 злочини, в селі Покровка - 2 злочини, в Клиновому, Спасівці та Зверхівцях  - по 1 злочину. 

Жодного злочину не вчинено в селах Кринцілів, Кам’янка та Юринці.

Протягом року на території громади зафіксовано 1 випадок вбивства через необережність – житель селища Сатанів К., в ході суперечки з своєю співмешканкою, штовхнув жінку, яка падаючи, вдарилась грудною кліткою об дерев’яне бильце ліжка. В результаті отриманих травм жінка в подальшому померла. Місцевою прокуратурою обвинувальний акт стосовно винної особи скеровано в Городоцький районний суд, яким К. засуджений до покарання з відстрочкою його виконання.

Також на території селища зафіксовано 1 випадок умисного нанесення тяжкого тілесного ушкодження. Кримінальне провадження у цьому випадку також скеровано в суд, де на даний час перебуває на розгляді.

Найбільша кількість вчинених на території громади злочинів – це нанесення умисних легких тілесних ушкоджень. По два злочини  даної категорії вчинені в Сатанові та Сатанівці, по 1 - у Зверхівцях та Іванківцях. Всі ці правопорушення скеровані в суд. Їх розгляд в суді закінчився примиренням конфліктуючих сторін.

На території села Клинове виявлено один випадок ухилення батька від сплати аліментів на утримання неповнолітніх дітей. Рішенням Городоцького районного суду його визнано винним в інкримінованому злочині.

З 8 крадіжок, вчинених на території громади, розкрито лише 3. Найбільше злочинів цієї категорії вчинено в селах Іванківці та Олександрівка.

Троє жителів сіл Покровка, Станівка та Олександрівка протягом цього року стали жертвами шахраїв. При цьому, загальна сума завданих збитків у даних провадженнях сягає 231 тисячі гривень.

Упродовж року на території с. Іванівці зафіксовано 1 випадок заволодіння транспортним засобом. Кримінальне провадження за даним фактом в липні цього року стосовно двох місцевих жителів прокуратурою скеровано в суд, де на даний час перебуває на розгляді.

Окрім того, цього року зафіксовано 1 випадок ухилення жителя селища від відбування покарання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь