Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

«VELOмандри 2019»

Дата: 23.09.2019 22:16
Кількість переглядів: 1684

Фото без опису

22 вересня відбулися «VELOмандри 2019» по Сатанівській громаді, які організовано Сатанівською селищною радою спільно з Центром надання соціальних послуг в рамках проєкту «Створення Центру надання соціальних послуг в Сатанівській ОТГ».

Стартувала колона велосипедистів о 10:00 з центральної площі смт Сатанів за встановленим маршрутом, протяжність якого склала 28 кілометрів. Серед учасників велопробігу були учні Сатанівської, Клинівської, Іванковецької, Кам’янської шкіл, їх вчителі, юні та прогресивні екскурсоводи ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Сатанів, організатори та бажаючі жителі Сатанівської ОТГ.

На фініші учасників чекала розважальна програма VeloParty, на якій проводився розіграш цінних призів для веломандрівників, а  саме: світловідбиваючі браслети, брелки, My Bottle, термос, замок для велосипеда, велосипедна фара, фітнес браслет та найцінніший Super-приз – велосипед, який вручать переможниці 6 жовтня 2019 року під час проведення фестивалю SATaniv FEST 2019.

Між розіграшами призів відбулось нагородження переможців конкурсу «Найкращий сувенір Сатанівської громади»; волонтерів, які проводили майстер-класи впродовж серпня-вересня; юних екскурсоводів та їх керівника. Іншою частиною програми свята було проведення конкурсів для всіх бажаючих гостей.


«VELOмандри 2019» в Сатанівській ОТГ було проведено в рамках проєкту «Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг», що реалізується Партнерством «Кожній дитині» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

#ГромадаДляЛюдини #КожнійДитині #ULEADwithEurope #VELOмандри #ЦентрНаданняСоціальнихПослуг #СатанівськаОТГ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь