A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Сатанівської селищної ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Сатанівської селищної ради на 2020 рік»

Дата: 23.05.2019 14:55
Кількість переглядів: 1010

Фото без опису

Відповідно до положень Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року № 1160-IV та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, виконавчий комітет Сатанівської селищної ради Городоцького  району Хмельницької  області повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту Сатанівської селищної ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Сатанівської селищної ради на 2020 рік».

Основною метою розроблення документа є забезпечення надходжень до бюджету Сатанівської селищної ради, виконання вимог Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Розробником зазначеного проекту регуляторних актів є виконавчий комітет Сатанівської селищної ради.

З проектами рішень та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційній сторінці Сатанівської селищної ради в мережі Інтернет: https://satanivska-gromada.gov.ua/ розділ «Регуляторна політика» та за посиланням.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються у друкованому або електронному вигляді впродовж 1 (одного) місяця з дня його оприлюднення, на поштову або електронну адресу: 32034 вул. Бузкова, буд. 135Ж, смт Сатанів, Городоцький район, Хмельницька область, Сатанівська селищна рада; електронна адреса: satanivgromada@ukr.net.

Телефон: (03851)4-23-80.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь