A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Skype-конференція між Сатанівської та Городоцькою громадами

Дата: 17.05.2019 22:38
Кількість переглядів: 719

Фото без опису17 травня 2019 року о 14 год відбулася онлайн-конференція представників Сатанівської та Городоцької об’єднаних територіальних громад на тему «Сатанівська громада про переваги децентралізації» в рамках проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» міжнародної організації IREX, що реалізує Городоцька міська бібліотека.

Основною тематикою засідання було обговорення переваг децентралізації у сферах культури, туризму, освіти та спорту. При обговоренні культурної спадщини акцентувалася увага на збереженні об’єктів національної спадщини Сатанівської громади, а саме Міської брами та Замку. На прикладі результатів проекту, який реалізовано у 2018 році Сатанівською громадою «Розвиток культури у Сатанівській селищній ОТГ – інвестиція в людський капітал і конкурентоспроможність громади і регіону»  за підтримки  Українського культурного фонду, розкрито суть грантових проектів для соціально-економічного та культурного розвитку громади. Оскільки саме в рамках даного проекту проведено культурний фестиваль «SATaniv FEST». Все це стало можливим завдяки децентралізації.

Фото без описуУчасть у засіданні від Сатанівської ОТГ взяли працівники культури на чолі з директором Сатанівського МБК – Смолінським Олександром Володимировичом, член ГО «Єднання і розвиток громади» – Ясеницька Анастасія Вікторівна, яка безпосередньо взяла участь у реалізації вищезазначеного проекту. Доповідачами були селищний голова Собков Альберт Іванович та начальник відділу економіки, інвестицій, енергоменеджменту та туризму Дахновець Алла Володимирівна.

Від Городоцької ОТГ участь у засіданні взяли начальник відділу культури, релігій та туризму – Федоров Олег Миколайович, який також виступив модератором засідання, працівники культури та апарату міської ради.

Підсумком онлайн-конференції стала домовленість про роботу в напрямку міжмуніципального співробітництво в напрямку культури та проведення фестивалів між громадами.

Організатором онлайн-конференції від Сатанівської ОТГ була Швидюк Олена Михайлівна – завідуюча Сатанівською бібліотекою



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь