A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

В Сатанівській громаді з'явився соціальний перемовник

Дата: 15.12.2018 08:30
Кількість переглядів: 1131

Фото без опису

У рамках форуму «Громадська безпека та інститут соціальних перемовників», який днями пройшов у Хмельницькому, відбувся перший випуск та вручення сертифікатів соціальним перемовникам. Усі вони  працюватимуть в громадах і будуть своєрідними посередниками між поліцейськими і місцевими жителями.

Протягом року на території Хмельницької області активно впроваджувався проект «Інститут соціальних перемовників». Розробляли та втілювали проект у життя його ініціатори з Головного управління Національної поліції Хмельницької області та громадської організації «АСТАР». Ідею представили на конкурсі під назвою «Безпечна громада — спільний інтерес, спільна відповідальність». Як інформує прес-служба поліції, в результаті саме цей проект став переможцем серед сотні претендентів на перемогу з усієї України.

У результаті успішно пройшли навчання представники 11 об’єднаних тергромад області: Баламутівської, Вовковинецької, Дунаєвецької, Летичівської, Маківської, Сатанівської, Смотрицької, Солобковецької, Старосинявської, Судилківської та Чемеровецької. Від Сатанівської ОТГ навчання проходив Анатолій Колодій — вчитель ЗОШ I - III ступенів смт Сатанова.

Фото без опису

У громаді соціальні перемовники будуть такими собі місцевими помічниками дільничного і працюватимуть на упередження серйозних конфліктів та правопорушень. До речі, інститут соціальних перемовників успішно діє у більш ніж 20 країнах світу. А от в Україні Хмельницька область стала першою, де впроваджується така практика.

Детальніше: за посиланням. Інформацію взято з сайту newskm.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь