A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

«Козацькі забави» в Клинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 12.10.2018 19:56
Кількість переглядів: 5255

Фото без опису14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва та День захисника України.

В Клинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів теж стало традицією проводити день козацтва, бо ми також часточка нашої країни, і наше завдання - відроджувати й примножувати наші традиції. От і цей рік  не став виключенням. Ряд заходів до Дня українського козацтва було проведено в нашому навчальному закладі  12 жовтня.

В актовій залі нашої школи пройшов захід «Козацькі забави». Цікаво й радісно було спостерігати, як хлопці показували не тільки фізичну витривалість, а і знання козацьких традицій. Вони щиро раділи тому, що беруть участь у такому чудовому заході. Діти із таким захопленням, гордістю відчували себе українськими козаками, що можна тільки радіти свідомості підростаючого покоління.  Учні нашої школи продемонстрували надшвидке перевтілення з школярів у козаків, що дає змогу сказати з упевненістю, що доля козацтва

Учні 1-4 класів стали активними учасниками виховного заходу «Наша слава козацька не вмре, не загине!». Діти  розповіли про свято Козацької Покрови, ознайомили присутніх з історією виникнення козацтва та їх звичаями. Учні також стали учасниками цікавої вікторини та продемонстрували свої знання з історії козацтва. Цікаво й радісно було спостерігати за хлопцями, які стали учасниками веселих конкурсів і продемонстрували спритність та інтелект.   Це свято ще більше об’єднало усіх!

Це була одна із яскравих сторінок  життя нашої школи!




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь