Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

«Козацькі забави» в Клинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 12.10.2018 19:56
Кількість переглядів: 5492

Фото без опису14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва та День захисника України.

В Клинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів теж стало традицією проводити день козацтва, бо ми також часточка нашої країни, і наше завдання - відроджувати й примножувати наші традиції. От і цей рік  не став виключенням. Ряд заходів до Дня українського козацтва було проведено в нашому навчальному закладі  12 жовтня.

В актовій залі нашої школи пройшов захід «Козацькі забави». Цікаво й радісно було спостерігати, як хлопці показували не тільки фізичну витривалість, а і знання козацьких традицій. Вони щиро раділи тому, що беруть участь у такому чудовому заході. Діти із таким захопленням, гордістю відчували себе українськими козаками, що можна тільки радіти свідомості підростаючого покоління.  Учні нашої школи продемонстрували надшвидке перевтілення з школярів у козаків, що дає змогу сказати з упевненістю, що доля козацтва

Учні 1-4 класів стали активними учасниками виховного заходу «Наша слава козацька не вмре, не загине!». Діти  розповіли про свято Козацької Покрови, ознайомили присутніх з історією виникнення козацтва та їх звичаями. Учні також стали учасниками цікавої вікторини та продемонстрували свої знання з історії козацтва. Цікаво й радісно було спостерігати за хлопцями, які стали учасниками веселих конкурсів і продемонстрували спритність та інтелект.   Це свято ще більше об’єднало усіх!

Це була одна із яскравих сторінок  життя нашої школи!




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь