Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Велопробіг по громаді

Дата: 22.09.2018 00:04
Кількість переглядів: 1545

Фото без опису

В Сатанівській громаді 21 вересня 218 року в рамках Європейського тижня мобільності 16-22 вересня, проведено https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f10/1/16/1f6b4_200d_2642.pngвелопробіг https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fe/1/16/1f6b4_200d_2640.png, протяжністю - 33 кілометри. Участь в якому прийняли 65 осіб, більшість з яких учні шкіл громади, вчителі та вихователі.

Впродовж велопробігу учасників супроводжували 2 поліцейські машини, медичний працівник та працівник селищної ради. Всі учасники здійснювали рух в жилетах. А також, кожному було вручено сувенір-подарунок – пончо-дощовик.

Щиро дякуємо за плідну та клопітку роботу керівників та вчителів шкіл громади!

Захід проведно Сатанівською селищною радою в межах проекту "Веломандри по Сатанівській громаді" в рамках проекту «Зелене світло для велоруху в громадах» ГО "Асоціація велосипедистів Києва". Проект виконується Асоціацією велосипедистів Києва за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.


Автор: Дахновець А. В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь