A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Тиждень фізичної культури і спорту у Клинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 10.09.2018 17:23
Кількість переглядів: 5569

Фото без описуДоброю традицією стало у Клинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проведення тижня фізичної культури і спорту, присвяченого Дню фізкультури та спорту.

Цього року він проходитиме з 10 по 15 вересня. Метою цього тижня  є поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізація фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей  мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів  на гуманістичних ідеалах олімпізму.

Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою, на якій діти  ознайомилися із планом проведення Тижня  спорту  і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя. 

План проведення, складений учителем фізичного виховання Москалюк Інною Антонівною та представниками шкільного самоврядування, передбачив різні спортивні заходи, в залежності від вікових особливостей учнів.

Класними керівниками  були проведені класні години за темами: «Мій друг – фізична культура» - для учнів 1-4 класів, «Шкідливі звички та їх згубний вплив на організм людини» - для учнів 5-9 класів, «Здоровий спосіб життя» - для учнів 10-11 класів.

Для школярів 2-4 класів будуть проведені естафети «Веселі старти». Цей традиційний вид змагань для молодших школярів завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів.




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь