Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сатанівська ОТГ отримає грант на розвиток екологічних видів транспорту

Дата: 13.07.2018 23:34
Кількість переглядів: 1325

Фото без опису

Асоціація велосипедистів Києва оголосила результати Конкурсу на отримання грантів на проведення Європейського тижня мобільності-2018 серед об’єднаних територіальних громад (ОТГ) або громадських організацій, зареєстрованих на території цих ОТГ.

Метою конкурсу була популяризація в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) сталих видів транспорту, що мають низький вплив на довкілля, підвищення спроможності ОТГ та громадських організацій, які зареєстровані на території цих ОТГ, планувати і впроваджувати проекти, спрямовані на популяризацію сталих видів транспорту.

На Конкурс надійшло загалом 47 заявок з 21 регіону України. 31 заявка була отримана від ОТГ та 16 – від ГО. Для відбору переможців Асоціація велосипедистів Києва (АВК) створила Комісію з відбору, до якої увійшли 3 представники АВК та 1 незалежний експерт. Члени Комісії з відбору оцінювали кожну заявку за 6 критеріями.

Враховуючи підсумкові оцінки членів Комісії з відбору та остаточно погоджений донором бюджет, до фінансування було відібрано загалом 11 заявок, які найбільше відповідають меті та пріоритетам Конкурсу, а також набрали найбільшу кількість балів членів Комісії з відбору.

Переможцями Конкурсу на отримання грантів на проведення Європейського тижня мобільності-2018 серед об’єднаних територіальних громад (ОТГ) або громадських організацій, зареєстрованих на території цих ОТГ, стали 11 громад з різнихкуточків України, серед яких дві з Хмельниччини: Сатанівська селищна ОТГ та Красилівська міська ОТГ.

Проект «Зелене світло для велоруху в громадах» здійснюється за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.


Інформація взята з офіційного сайту Хмельницької обласної державної адміністрації www.adm-km.gov.ua


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь