A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сатанівська ОТГ пройшла в 1 раунд на отримання допомоги Програми «U-LEAD з Європою» у створенні ЦНАП

Дата: 23.06.2018 08:15
Кількість переглядів: 1862

Фото без опису

20 червня в межах 1-го раунду відбору учасників Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» (далі – Програма) до Сатанівської ОТГ завітали уповноважені спеціалісти Програми з метою знайомства, вивчення стану готовності та уточнення потреб щодо створення ЦНАП. Під час зустрічі були присутні працівники громади, відповідальні за роботу ЦНАП, депутати та представники громадськості.

План дій включав наступні етапи: знайомство з керівництвом, депутатами та іншими запрошеними; інформування про Програму і про напрямки роботи; огляд приміщення, пропонованого під розміщення ЦНАПу; проведення наради за результатами ознайомлення з приміщенням ЦНАП; робота з документами та інші питання. Після зустрічі буде складено детальне технічне завдання із зобов’язаннями громади та Програми.

Результатом підтримки Програмою створення ЦНАП в Сатанівській ОТГ в першу чергу стане покращення якості місцевих послуг для населення.

Фото без опису

Перелік 150 громад-учасниць, які відібрані до участі, можна ознайомитися за посиланням: https://tsnap.ulead.org.ua/hromadas/  

Довідково.

Програма «U-LEAD з Європою» - міжнародна програма, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією і реалізується з 2016 до 2020 року. Програма має на меті сприяння реформі децентралізації в Україні в цілому та розширення можливостей місцевих громад для надання громадянам високоякісних адміністративних послуг через створення та підтримку ЦНАП. Очікується, що до кінця 2020 року буде здійснена підтримка діяльності 600 ЦНАП, які зможуть задовольняти потреби громадян України.

Напрями діяльності Програми:

  • Проводимо реконструкцію приміщень (зміна планування, ремонтні роботи), купуємо меблі та обладнання.
  • Допомагаємо громаді розробити документацію для ЦНАПу, обрати модель та визначити спектр послуг, які будуть надаватися.
  • Навчаємо персонал ЦНАПів.
  • Залучаємо населення до участі в процесі прийняття рішень на місцевому рівні та контроль з боку громадян за цим процесом.

Наші цінності: прозорість, гендерна рівність, сталий розвиток


Автор: Дахновець А. В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь