A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Великі світлини маленьких місць: моя громада — наше майбутнє

Дата: 11.05.2018 10:54
Кількість переглядів: 1174

Загальнонаціональний фотоконкурс «Великі світлини маленьких місць: моя громада — наше майбутнє», стартував у квітні і триватиме до 20 травня 2018 року. Фотоконкурс організовано Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Фотоконкурс передбачає залучення громадян, зокрема, з громад та сільської місцевості, до реформи децентралізації та процесу об’єднання. 

Люди зможуть завантажувати фотографії, які були зроблені фотоапаратом або смартфоном. Стосується як професійних фотографів, так і аматорів!

50 обраних фотографій переможців стануть частиною мандрівної фотовиставки, яка подорожуватиме усіма областями України. 

Для участі в конкурсі необхідно:

  • зареєструватись на сайті
  • сфотографувати найулюбленіші місцини своєї громади чи рідного краю
  • відправити фото разом з анкетою

Правила участі у фотоконкурсі

І. Загальні положення

1.1. Організатором фотоконкурсу є Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH як один із в проваджувачів Програми U-LEAD з Європою від імені Міністерства регіонального розвитку, житлово-комунального господарства України (Мінрегіон).

1.2. Участь у фотоконкурсі можна взяти з 23 квітня 2018 року (18:00 GMT+2) - 20 травня 2018 року (23:59) GMT+2. 

1.3. Церемонія нагородження переможців планується не раніше ніж за два тижні після завершення фотоконкурсу у Києві, після якої, наступного дня, відбудеться майстер-клас з фотографії. Усі учасники повинні мати змогу взяти участь у церемонії нагородження у разі обрання серед переможців.

1.4. Із завантаженням фотографій на веб-сайт фотоконкурсу, усі роботи та права їх подальшого використання будуть передані Організатору з правом передачі їх третім особам, наприклад, Мінрегіону. Ні Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, ні Мінрегіон не зобов’язані заздалегідь повідомляти авторів про подальше використання їхніх творів, за винятком зазначення імен авторів, під час використання їхніх фотографій.

1.5. Будь-які інші особисті дані (крім імен), зібрані в рамках Фотоконкурсу, будуть зберігатися відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» та видалені після закінчення конкурсу.

1.6. Умови, зазначені в Правилах участі, є обов’язковими, і Організатор залишає за собою право відмовити або виключити будь-яку заявку на власний розсуд.

ІІ. Умови участі

2.1. Участь у Фотоконкурсі безкоштовна.

2.2. Брати участь можуть професійні фотографи, аматори, журналісти та всі зацікавлені особи за умови, що вони мають українське громадянство, досягли 18 років та проживають на територіях, контрольованих урядом України. Співробітники Мінрегіону та Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, Програми «U-LEAD з Європою» та її регіональних Хабів і Установи «Центр Розвитку Місцевого Самоврядування», а також агентств групи Hoshva та всі контрактні експерти, фахівці та члени журі не можуть брати участь у Фотоконкурсі. 

2.3. Фотограф повинен бути автором і власником авторських прав на подані зображення. Організатор не несе відповідальності за порушення учасниками авторських прав.

2.4. Фотографи, які бажають взяти участь у Фотоконкурсі, повинні подати цифрові версії своїх фотографій та онлайн-заявку відповідно до інструкцій на сайті конкурсу для відбору та оформлення фотографій до 20 травня 2018 року (23:59) через сайт конкурсу http://hromady.photos? 

2.5. Фотографи можуть подати на Фотоконкурс до 3 фотографій, за винятком серії фотографій. Кожну фотографію можна подати лише один раз. Світлини, представлені більше одного разу, будуть вилучені з Конкурсу.

2.6. Фотографії, які не були обрані для виставки, виготовлення поштових листівок або будь-якої іншої продукції, не повертаються назад, а права на них залишаються за організатором з правом передачі третім особам. 

2.7. Організатор Фотоконкурсу зберігає ексклюзивні права на використання фотографій для власних цілей після Фотоконкурсу, із зазначенням імені автора, але без сплати будь-якої винагороди.

III.Вимоги до фотографій учасників

3.1. Фотографії учасників повинні відповідати темі Фотоконкурсу.

3.2. Цифрові файли повинні бути названі відповідно до шаблону: Автор_Назва_Місце та Рік Зйомки. Фотографія повинна бути не давніше 1 року на час дати подання. Всі зображення повинні мати точні підписи, написані винятково українською мовою і містити всю інформацію, описану в пункті 3.3.

3.3. У підписі варто зазначити, хто зображений на фотографії та/або що відбувається на фотографії, назвати місто, район або область в Україні, де було зроблено світлину, а також  дату її зйомки.

3.4. Фотографії не повинні містити імені фотографа або будь-яку іншу інформацію (ці дані можуть бути включені в метадані зображень, але вони не повинні бути видимими на самому фото).

3.5. Фотографії, відправлені для участі в конкурсі, мають відповідати наступним характеристикам: не стиснутий формат JPG (TIF), @300 dpi, мінімум 3500 пікселів (або 420 мм), висока якість з точки зору чіткості, освітлення та різкості.

3.6. Зміст відправленої фотографії не можна змінювати, перебудовувати, скасовувати, спотворювати чи видаляти людей та/або об'єкти з фотографії. Існує один виняток: дозволяється обрізання, яке видаляє сторонні деталі.

3.7. Дозволено корегування кольору або перетворення в відтінки сірого, які не змінюють вміст. 3.8. Авторам обраних фотографій-переможців може бути запропоновано надати Організатору невідредаговані оригінали своїх робіт.

3.9. Фотографії учасників не повинні бути опублікованими раніше в Інтернеті/друкованих медіа. Це твердження не поширюється до використання фотографій у соціальних мережах.

IV.Вибір переможців Фотоконкурсу

4.1. Переможці Фотоконкурсу будуть обрані спеціальним журі.

4.2. До участі у фінальній виставці дозволяється приймати лише ті роботи, які відповідають пунктам 3.1 - 3.9 та обрані журі.

4.3. Переможці Фотоконкурсу будуть оголошені на сайті: http://hromady.photos/ після 25 травня 2018 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь