A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

"АСТАР"

Дата: 11.05.2018 09:45
Кількість переглядів: 1316

Фото без опису

З 10 травня розпочинається активна фаза реалізації проекту "Інститут соціальних перемовників", що впроваджується Агенцією сталого розвитку "АСТАР" з Національною поліцією України в ОТГ Хмельницької області. Проект фінансується Міжнародним фондом Відродження, та впроваджуватиметься протягом 2018 року. 

З 10 по 25 травня розпочинається прийом електронних анкет від бажаючих стати соціальними перемовниками у своїх ОТГ. Всього буде відібрано 35 представників ОТГ для яких буде проведено навчання, яке складатиметься з 3-х модулів. Під час навчання будуть викладатися різноманітні теми, як теоретичного так і практичного спрямування. До теоретичних належать: правові основи; термінологія та інструкція діяльності соціальних перемовників. До практичних відносяться: документування правопорушень, складання протоколів та профілактика. Крім того, один з модулів буде присвячено мистецтву перемовин. Навчання відбуватиметься протягом літа. Після проведення навчання буде підготовлено 35 «соціальних перемовників», які будуть виконувати практичні завдання спільно з представниками національної поліції, владою та мешканцями своїх ОТГ. До участі в конкурсі та заповненні електронної анкети запрошуються: повнолітні мешканці ОТГ (18 років) Хмельницької області. Витрати за проїзд та харчування забезпечуються. 

Для того, щоб подати свою кандидатуру на участь в конкурсі, необхідно заповнити електронну анкету за посиланням:  goo.gl/EXAavT

В разі виникнення додаткових запитань звертайтесь до: 

Координатор проекту – Роксолана Іванова, тел. 067-931-78-22;

Менеджер проекту – Кокаревич Артур, тел. 067-830-18-39.


ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОЕКТ «ІНСТИТУТ СОЦІАЛЬНИХ ПЕРЕМОВНИКІВ»

У 2017 році «Агенція сталого розвитку «АСТАР» взяла участь у конкурсі від Міжнародного Фонду Відродження: «Безпечна громада - спільний інтерес, спільна відповідальність», який було відкрито в рамках Програмної ініціативи:  «Права людини та правосуддя». Протягом 4 місяців команда «АСТАР» спільно з Національною поліцією України та ОТГ працювали над проектом. Як наслідок, було зроблено чимало роботи, яка втілилась у проект, який отримав назву: «Інститут соціальних перемовників», який став одним з переможців конкурсу в якому взяло участь близько 100 аплікантів з всієї України.

Проект: «Інститут соціальних перемовників» буде впроваджуватись протягом 2018 року та реалізовуватиметься в ОТГ Хмельницької області. Метою проекту є побудова сталої взаємодії між громадою, поліцією та місцевою владою на принципах інклюзивності різних груп за допомогою створення інституту соціальних перемовників.

Під час реалізації проекту буде підготовлено 35 соціальних перемовників в ОТГ Хмельницької області та створено інституційні передумов для продовження їх діяльності після завершення проекту. Базовими ОТГ проекту є Меджибізька, Старосинявська та Маківська ОТГ. Саме в цих ОТГ будуть проводитися модульні навчання з іншими ОТГ Хмельницької області.

Протягом 10-25 травня відбуватиметься прийом електронних анкет від бажаючих стати соціальними перемовниками у своїх ОТГ. Всього буде відібрано 35 представників ОТГ для яких буде проведено навчання, яке складатиметься з 3-х модулів. Під час навчання будуть викладатися різноманітні теми, як теоретичного так і практичного спрямування. До теоретичних належать: правові основи; термінологія та інструкція діяльності соціальних перемовників. До практичних відносяться: документування правопорушень, складання протоколів та профілактика. Крім того, один з модулів буде присвячено мистецтву перемовин. Навчання відбуватиметься протягом літа. Після проведення навчання буде підготовлено 35 «соціальних перемовників», які будуть виконувати практичні завдання спільно з представниками національної поліції, владою та мешканцями своїх ОТГ. До участі в конкурсі та заповненні електронної анкети запрошуються: повнолітні мешканці ОТГ Хмельницької області. Посилання на електронну анкету для участі у конкурсі: goo.gl/EXAavT Також, інформацію про конкурс та посилання на електронну анкету можна знайти у групі (Проект «Інститут соціальних перемовників») у фейсбуці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь