A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Візит представників Шумської ОТГ

Дата: 31.01.2018 10:03
Кількість переглядів: 1306

 

Фото без опису30 січня 2018 року Сатанівська селищна об'єднана територіальна громада приймала у себе представників Шумської міської об'єднаної територіальної громади, які завітали з навчально-ознайомчим візитом в межах проекту «Сатанівсько-Шумська громадська майстерня», який реалізовується ГО «Єднання та розвиток громади» та ГО «Ініціативна Шумщина» за фінансової підтримки громадської спілки «Громадські ініціативи України» в рамках проекту «Підтримка місцевих НУО і громадянських ініціатив».
Впродовж дня учасники поїздки ознайомилися з історією створення Сатанівської громади, її розвитку та наявними успішно реалізованими проектами. Фото без описуОсобливу увагу під час обговорень було приділено розвитку культурно-історичної спадщини. Зокрема, впровадженню в Сатанівській ОТГ проекту "Історичне минуле об'єднує сатанівчан", в результаті якого було встановлено 3 стенди біля пам'яток архітектури, проведено локальний аналіз жителів громади та туристів, виготовлено буклети-карти та календарі, проведено екскурсії та квест (проект реалізований ГО "Єднання і розвиток громади" спільно з Сатанівською селищною ОТГ). Також представників Шумської ОТГ ознайомлено з успішно функціонуючою системою "Розумне місто", під час якої виникло багато обговорень. Окрім іншого, учасники візиту перейняли досвід та проаналізували можливі шляхи розвитку туристичного потенціалу міста Шумськ.
Фото без описуУ другій половині дня проведено екскурсію, під час якої гості та друзі з Шумської ОТГ ознайомилися з закладом майбутніх закладів соціальної та культурної сфери (центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), спортивний комплекс, школа, центр надання соціальних послуг (ЦНСП), Центр первинно-медико санітарної допомоги (ЦПМСД)), українська греко-католицька церква, монументом Скорботного Ісуса, Сатанівська церква «Воскресіння Христового», Синагога, Міська брама, Свято-Троїцький монастир, санаторно-лікувальними комплексами.
ГО «Єднання та розвиток громади» та ГО «Ініціативна Шумщина» дякує за підтримку в організації та проведенні заходу Сатанівській селищній раді, а також всім хто долучився до вирішення організаційних питань.

 

Автор: Алла Дахновець



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь