A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

8 грудня 2016 року на базі Городоцької ЗОШ №4 проводився конкурс « Учитель-року-2017» в номінаціях «Початкова освіта», «Біологія», «Інформатика», «Музичне мистецтво».

Дата: 09.12.2016 09:10
Кількість переглядів: 1287

Фото без описуСьогодення вимагає від кожного вчителя відповідальності за свою роботу, відмови від шаблонних форм і методів роботи, уміння творчо будувати навчально-виховний процес. «Учитель року» допомагає визначити кращих педагогів, підвищує статус педагогічної професії, привертає увагу громадськості до проблем освіти.

В номінації «Початкова освіта» взяли   участь 5  учителів  шкіл  району. Клинівську ЗОШ І-ІІІ ступенів представляла вчитель початкових класів Перчишина Наталія Іванівна, яка виборола для  своєї школи ІІ призове місце.

Всі   учасники   презентували  власний  досвід роботи, спробували свої  сили у  конкурсних  випробуваннях  «Тестування з фахової майстерності» та «Майстер-клас».

Подібні заходи ще раз нагадують усім, що не міліє криниця освітянської душі, невичерпними є освітянські звитяги, адже кожен учасник заявив про себе як про фахово компетентну та творчу особистість.

Фото без описуАдміністрація Клинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та педагогічний колектив  щиро вдячні Перчишиній Наталії Іванівні за участь у конкурсі. Бажаємо,щоб у кожного педагога  не згас, а ще яскравіше запалав вогонь таланту, неповторної творчої індивідуальності і майстерності, бажання бути вірними великому імені Учитель.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь